I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Bez težih krivičnih dela i narušavanja javnog reda i mira na 32. „Danima piva“

Tokom tradicionalne, 32. po redu manifestacije „Dani piva“ nisu zabeleženi slučajevi izvršenja težih krivičnih dela niti narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, potvrdila je zrenjaninska policija.

Prema saopštenju Policijske uprave Zrenjanin, na lokacijama na kojima su se održavali programi, prijavljene su dve krađe, sedam krivičnih dela neovlašćeno držanje opojnih droga, jedno krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i prijavljeno je izvršenje petnaest prekršaja protiv javnog reda i mira.

U danima održavanja manifestacije dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima je osam osoba lakše povređeno, a tri osobe teže.

I Taxi Zrenjanin

-Pripadnici saobraćajne policije u Zrenjaninu za vreme održavanja manifestacije podneli su 96 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdali 351 prekršajnih naloga. Zbog alkohola je isključeno 48 vozača iz saobraćaja, od kojih je 6 vozača zadržano u prostorijama Policijske uprave – stoji u saopštenju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh