I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Besplatni sportski treninzi za decu i ovog leta u Zrenjaninu

Program „Sportsko leto – besplatno leto”, tokom kojeg se realizuju besplatni sportski programi za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, organizuje se po drugi put tokom jula i avgusta.

Grad Zrenjanin, Sportski savez grada, Savez za školski sport i Javna ustanova „Sportski objekti” su organizatori ovog projekta, a na konferenciji u Multimedijalnoj sali Gradske kuće detaljnije o programu su govorili pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, generalna sekretarka Sportskog saveza grada Vukosava Đapić Atanacković i direktor JU „Sportski objekti”, Bojan Mijatov.

Bojan Mijatov, Simo Salapura, Vukosava Đapić Atanacković

– Prateći potrebe naših najmlađih sugrađana tokom letnjih meseci kada većina sportskih organizacija svoj rad odlaže do avgusta ili septembra i kada nema aktivnosti u školama, organizujemo program „Sportsko leto – besplatno leto”. Ove godine ima više prijavljenih sportskih organizacija u odnosu na prošlu. Prošle godine, ovaj program smo realizovali sa 12, a ove sa 17 sportskih organizacija, a kroz programe je prošlo oko 200 dece. S obzirom na povećanje broja organizacija, očekujem da taj broj prevaziđemo – izjavio je Simo Salapura.

I Taxi Zrenjanin

Vukosava Đapić Atanacković istakla je da je cilj ovog projekta uključivanje što većeg broja dece tokm leta u sport.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ove godine imamo veoma raznovrstan program – plivanje, rukomet, ples, atletiku, tekvondo, boks, kajak… Na našem plakatu naveli smo kontakte osoba u svakom klubu i zamolila bih sve koji žele da učestvuju, da se obavezno najave trenerima – rekla je Vukosava Đapić Atanacković .

Bojan Mijatov izrazio je zadovoljstvo što su „Sportski objekti” i ove godine partneri na ovom projektu.

– Veoma je važno da što više dece prođe kroz besplatne sportske obuke, da se upoznaju sa njima i možda se zadrže, postanu šampioni i predstavljaju naš grad i zemlju. Sve infrastrukturne potrebe će biti ispunjene i svaki put ćemo veoma rado prihvatiti da učestvujemo u ovakvim projektima – zaključuje Mijatov.

Ceo program možete pogledati OVDE.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh