I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Besplatni pregledi za sve građane od 17. septembra i u zrenjaninskoj bolnici

U Opštoj bolnici “Đorđe Joanović” Zrenjanin 17. septembra će biti obavljeni besplatni pregledi za sve zainteresovane građane, pa čak i za one koji nisu zdravstveno osigurani. Tom prilikom u tri ambulante koje će predvoditi kardiološki timovi meriće se krvni pritisak, nivoa šećera u krvi i EKG.

Pregledi će se vršiti u Specijalističkoj poliklinici (zgrada nove bolnice), kod šaltera 7, u periodu od 8 do 16 časova.

 

PerSu marketi

 

PREGLEDI U BOLNICAMA PO NALOGU MINISTARSTVA ZDRAVLJA

Podsećamo, u svim opštim bolnicama u Srbiji, kao i u kliničko-bolničkim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i u Nišu, od 17. septembra obavljaće se besplatni pregledi za sve građane – i za one koji imaju i za one koji nemaju zdravstvenu knjižicu – izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

„Svakom pacijentu koji dođe, uradiće se EKG, izmeriće se nivo šećera u krvi, premeriće se pritisak, na licu mesta će biti rukovodioci tih ustanova, pomoćnici, specijalisti i ujedno sa pregledima, obaviće se razgovor sa ljudima, da se uspostavi odnos i svakog meseca, jednom u mesecu, biće takva praksa“, rekao je Lončar za RTS.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prema njegovim rečima, ti besplatni pregledi će se menjati, u zavisnosti od onoga šta se otkrije prilikom njih, kao i iz razgovora sa pacijentima – znaće se specijalnost pregleda.

Besplatni pregledi će početi da se obavljaju od 17. septembra i biće od 8 do 16 sati.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh