I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Besplatni pregledi od 17. septembra i u zrenjaninskoj bolnici – za sve građane

U Opštoj bolnici “Đorđe Joanović” Zrenjanin 17. septembra će biti obavljeni besplatni pregledi za sve zainteresovane građane, pa čak i za one koji nisu zdravstveno osigurani. Tom prilikom meriće se krvni pritisak, nivoa šećera u krvi i EKG.

Pregledi će se vršiti u Specijalističkoj poliklinici (zgrada nove bolnice), kod šaltera 7, u periodu od 8 do 16 časova.

PREGLEDI U BOLNICAMA PO NALOGU MINISTARSTVA ZDRAVLJA

Podsećamo, u svim opštim bolnicama u Srbiji, kao i u kliničko-bolničkim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i u Nišu, od 17. septembra obavljaće se besplatni pregledi za sve građane – i za one koji imaju i za one koji nemaju zdravstvenu knjižicu – izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

PerSu marketi

„Svakom pacijentu koji dođe, uradiće se EKG, izmeriće se nivo šećera u krvi, premeriće se pritisak, na licu mesta će biti rukovodioci tih ustanova, pomoćnici, specijalisti i ujedno sa pregledima, obaviće se razgovor sa ljudima, da se uspostavi odnos i svakog meseca, jednom u mesecu, biće takva praksa“, rekao je Lončar za RTS.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prema njegovim rečima, ti besplatni pregledi će se menjati, u zavisnosti od onoga šta se otkrije prilikom njih, kao i iz razgovora sa pacijentima – znaće se specijalnost pregleda.

Besplatni pregledi će početi da se obavljaju od 17. septembra i biće od 8 do 16 sati.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh