I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Besplatni ginekološki pregledi, ultrazvuk, rano otkrivanje melanoma

U sklopu sedme po redu akcije besplatnih preventivnih pregleda koje organizuje Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, u nedelju 25. marta, pregledi će biti organizovani i u Zrenjaninu.

U Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ vršiće se pregledi mladeža i rano otkrivanje melanoma (šalter broj 11) i ultrazvuk abdomena, na Odeljenju radiologije.

Za ultrazvuk abdomena pacijent nakon 20h prethodnog dana ne treba da unosi hranu, na dan pregleda ne unosi ni hranu ni tečnost.

Fordomanija

U Domu zdravlja “Dr Boško Vrebalov”, u Dispanzeru za žene će se vršiti ginekološki pregledi. Pregledi će se obavljati u vremenu od 8 do 16 časova, a pravo na preglede imaju i građani koji nisu zdravstveno osigurani, potrebno je poneti neki identifikacioni dokument (lična karta, pasoš, vozačka dozvola).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Besplatna mamografija za preko 50 sugrađanki

Povodom obeležavanja Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke (22. mart), u Opštoj bolnici „Đorđe Jovanović” Zrenjanin organizovan je besplatan mamografski pregled za žene preko 50 godina starosti.

U sklopu ove akcije, obavljeno 15 mamografskih pregleda, ali zbog velikog interesovanja još 36 žena dobilo je termine da obave ovaj pregled.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh