I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Besplatne wi-fi internet zone za 12 opština, među nagrađenima su Titel, Žitište i Sečanj

Predstavnicima 12 opština čiji su građani bili najaktivniji u slanju fiskalnih računa i slipova u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ uručene su nagrade u vidu 12 wi-fi zona sa besplatnim internetom.

Nagrade su simbolično uručene u  Vladi Srbije kao priznanja za doprinos borbi protiv sive ekonomije. Internet-zone dobiće: Bela Palanka, Dimitrovgrad, Plandište, Bela Crkva, Golubac, Sečanj, Žitište, Rakovica, Svrljig, Bački Petrovac, Prokuplje i Titel.  Ove zone omogućavaće  besplatni internet tokom 15 meseci, a u obavezi da ih postavi je predueće „Telekom Srbija“.

Ovaj posao biće završen za najviše 90 dana, a internet će moći da se koristi u krugu od 150 metara. Biće  omogućeno povezivanje do 300 korisnika, a stanica je opremljena  i priključcima za punjenje mobilnih telefona i LED osvetljenjem tako da će predstavljati i ukras trgova ili parkova. – Priznanja najaktivnijim opštinama uručio je državni sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Željko Ožegović. Više o ovoj vesti pročitajte na novosti.rs.

PerSu marketi

 

izvor: novosti.rs

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh