I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kompanija Levi9 organizuje besplatnu radionicu programiranja

Ovog leta, kompanija Levi9 organizuje letnju radionicu programiranja, vrlo interesantnog koncepta sa akcentom na prakticnom radu i primeni aktuelnih tehnologija.

Zbog potrebe za stručnim kadrom i želje da edukuju i generalno šire znanje kada je programiranje u pitanju, kompanija Levi9 koja posluje u Zrenjaninu raspisala je konkurs za prijave na njihov letnji kurs programiranja.

-Želja nam je da imamo što više programerski obrazovanih ljudi u našem okruženju, bilo da su oni zaposleni u našoj firmi ili negde drugde. Verujemo da je zdravo okruženje veoma važno, a ono će se stvarati upravo onda kada oko sebe budemo imali kvalitetne i stručne ljude koji su željni izazova i sticanja novih znanja, poručili su ispred kompanije Levi9.

I Taxi Zrenjanin

Besplatna radionica programiranja održavaće se tokom leta

Besplatni radionica, ovog leta održavaće se u prostorijama kompanije Levi9 u Zrenjaninu. Prijave za radionicu su već otvorene i one će biti dostupne svima do 15. juna.

-Ovaj projekat je predstavljen na Tehničkom fakultetu Mihajlo Pupin u Zrenjaninu, ali je naš cilj da okupimo svakoga ko ima neko početno znanje iz programiranja i želi da ga usavršava, a ne samo studente su takođe u tome, dodali su.

Prijava za besplatnu lenju radionicu programiranja radi se online, popunjavanjem formulara koji možete videti klikom ovde. Takođe, na sledećem linku ćete videti uslove konkursa i sistem odabira kandidata za radionicu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh