I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Besplatan kurs obrade fotografija za Instagram u Startit Centru

Od utorka 13. avgusta do 22. avgusta u Startit Centru će se održavati besplatan kurs obrade forografija za Instagram. Na ovom kursu ćete imati priliku da steknete osnovno znanje za obradu fotografija u programu Photoshop i Lightroom, kao i da iskusiš kako se radi fotošuting. Predavanja će se održavati svakog utorka i četvrtka u terminima od 16 do 18 časova.

O predavanju

Ukoliko imate privatan biznis, marketinšku agenciju, vodite blog ili ste fotograf i želite da poboljšate svoje poslovanje na Instagramu ili naučite neke nove cake na fotošutingu, u Startit Centru Zrenjanin će se održati besplatan mini kurs za profesionalnu obradu fotografija za društvenu mrežu Instagram.

Na kursu ćete imati priliku da naučite kako se u programima Photoshop i Lightroom obrađuju fotografije. Predavanja će se održavati svakog utorka i četvrtka u terminima od 16 do 18h.

PerSu marketi

Detaljnije pročitajte ovde.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kome je namenjeno

Kurs je prvenstveno namenjen preduzetnicima, zaposlenima u marketinškim agencijana, blogerima i fotografima, ali i svima onima koji žele da nauče nešto novo u programima Photoshop i Lightroom.

Predavač

Dušan Manojlović je grafički dizajner koji je sada već oko 8 godina u tom svetu. Radi za firmu Progressive media od 2013. godine. Imao je prilike da radi dizjan logotipa i brending za mnogobrojne firme kako iz Srbije tako i iz inostranstva, kao i mnogobrojne grafičke pripreme, video dizajn i slično.

Prijva

Kurs je besplatna, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno je da svoje dete prijaviti putem ove forme.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh