I love Zrenjanin

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Besplatan kurs obrade fotografija za Instagram u Startit Centru

Od utorka 13. avgusta do 22. avgusta u Startit Centru će se održavati besplatan kurs obrade forografija za Instagram. Na ovom kursu ćete imati priliku da steknete osnovno znanje za obradu fotografija u programu Photoshop i Lightroom, kao i da iskusiš kako se radi fotošuting. Predavanja će se održavati svakog utorka i četvrtka u terminima od 16 do 18 časova.

O predavanju

Ukoliko imate privatan biznis, marketinšku agenciju, vodite blog ili ste fotograf i želite da poboljšate svoje poslovanje na Instagramu ili naučite neke nove cake na fotošutingu, u Startit Centru Zrenjanin će se održati besplatan mini kurs za profesionalnu obradu fotografija za društvenu mrežu Instagram.

Na kursu ćete imati priliku da naučite kako se u programima Photoshop i Lightroom obrađuju fotografije. Predavanja će se održavati svakog utorka i četvrtka u terminima od 16 do 18h.

I Taxi Zrenjanin

Detaljnije pročitajte ovde.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kome je namenjeno

Kurs je prvenstveno namenjen preduzetnicima, zaposlenima u marketinškim agencijana, blogerima i fotografima, ali i svima onima koji žele da nauče nešto novo u programima Photoshop i Lightroom.

Predavač

Dušan Manojlović je grafički dizajner koji je sada već oko 8 godina u tom svetu. Radi za firmu Progressive media od 2013. godine. Imao je prilike da radi dizjan logotipa i brending za mnogobrojne firme kako iz Srbije tako i iz inostranstva, kao i mnogobrojne grafičke pripreme, video dizajn i slično.

Prijva

Kurs je besplatna, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno je da svoje dete prijaviti putem ove forme.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh