I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Beogradski pobednik zrenjaninskim Danima piva

U beogradskom Domu sindikata protekle srede uručene su tradicionalne godišnje nagrade “Beogradski pobednik” pojedincima, preduzećima i institucijama zaslužnim za razvoj estrade, privrede i turizma, a za najbolju turističku manifestaciju u 2015. godini proglašeni su ovogodišnji, jubilarni 30. Dani piva, manifestacija koju je posetilo više od 400.000 ljudi.

Priznanje je te večeri uručeno gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću, a svečanosti je prisustvovao i direktor Turističkog centra Zrenjanin Dragan Vulešević.

janjic
Gradonačelnik Janjić je istakao da je ova nagrada još jedna potvrda uspešnosti ovogodišnje manifestacije.

– Potrudili smo se da ove godine organizujemo „Dane piva“ na drugačiji način i mislim da smo uspeli u tome. Bili smo svesni da je to dobro urađeno, ali, kada vas i drugi prepoznaju i pohvale, to je potvrda da smo dobro radili, a to što je skoro pola miliona ljudi, tokom pet dana trajanja „Dana piva“, pratilo programe, veliki je uspeh. Naravno, pred nama je veliki zadatak za 2016. godinu – kazao je gradonačelnik Janjić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Dragan Vulešević je izrazio očekivanje da će dogodine organizacija “Dana piva” biti na još višem nivou.

– Drago mi je što smo u konkurenciji brojnih, sličnih manifestacija, mi Zrenjaninci osvojili prvu nagradu. Mišljenja sam da smo je i zaslužili. Hteo bih da zahvalim Gradu Zrenajninu i svim javnim preduzećima, odnosno Organizacionom odboru koji je osmislio i realizovao manifestaciju, posle koje je bilo potpuno jasno da ćemo biti prepoznati i na nacionalnom nivou i pobrati nagrade i aplauz – rekao je Vulešević i dodao da je ovo priznanje svojevrsna obaveza za narednu godinu.

Ovogodišnji, jubilarni 30. “Dani piva”, održani od 26. do 30. avgusta u Zrenjaninu, oborili su sve dosadašnje rekorde. Zrenjanin je tih dana bio najposećeniji grad u regionu, a bogat program uspeo je da privuče čak 400.000 posetilaca, što je ujedno i najveća posećenost od početka organizovanja “Dana piva”. Trideseti “Dani piva”, najzahtevniji u organizacionom smislu, protekli su u znaku spektakularnih koncerata najvećih regionalnih muzičkih zvezda, ali i brojnih kulturnih, privrednih i sportskih događaja, na nekoliko lokacija u gradu.

Izvor: zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh