I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Beogradski pobednik zrenjaninskim Danima piva

U beogradskom Domu sindikata protekle srede uručene su tradicionalne godišnje nagrade “Beogradski pobednik” pojedincima, preduzećima i institucijama zaslužnim za razvoj estrade, privrede i turizma, a za najbolju turističku manifestaciju u 2015. godini proglašeni su ovogodišnji, jubilarni 30. Dani piva, manifestacija koju je posetilo više od 400.000 ljudi.

Priznanje je te večeri uručeno gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću, a svečanosti je prisustvovao i direktor Turističkog centra Zrenjanin Dragan Vulešević.

janjic
Gradonačelnik Janjić je istakao da je ova nagrada još jedna potvrda uspešnosti ovogodišnje manifestacije.

– Potrudili smo se da ove godine organizujemo „Dane piva“ na drugačiji način i mislim da smo uspeli u tome. Bili smo svesni da je to dobro urađeno, ali, kada vas i drugi prepoznaju i pohvale, to je potvrda da smo dobro radili, a to što je skoro pola miliona ljudi, tokom pet dana trajanja „Dana piva“, pratilo programe, veliki je uspeh. Naravno, pred nama je veliki zadatak za 2016. godinu – kazao je gradonačelnik Janjić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Dragan Vulešević je izrazio očekivanje da će dogodine organizacija “Dana piva” biti na još višem nivou.

– Drago mi je što smo u konkurenciji brojnih, sličnih manifestacija, mi Zrenjaninci osvojili prvu nagradu. Mišljenja sam da smo je i zaslužili. Hteo bih da zahvalim Gradu Zrenajninu i svim javnim preduzećima, odnosno Organizacionom odboru koji je osmislio i realizovao manifestaciju, posle koje je bilo potpuno jasno da ćemo biti prepoznati i na nacionalnom nivou i pobrati nagrade i aplauz – rekao je Vulešević i dodao da je ovo priznanje svojevrsna obaveza za narednu godinu.

Ovogodišnji, jubilarni 30. “Dani piva”, održani od 26. do 30. avgusta u Zrenjaninu, oborili su sve dosadašnje rekorde. Zrenjanin je tih dana bio najposećeniji grad u regionu, a bogat program uspeo je da privuče čak 400.000 posetilaca, što je ujedno i najveća posećenost od početka organizovanja “Dana piva”. Trideseti “Dani piva”, najzahtevniji u organizacionom smislu, protekli su u znaku spektakularnih koncerata najvećih regionalnih muzičkih zvezda, ali i brojnih kulturnih, privrednih i sportskih događaja, na nekoliko lokacija u gradu.

Izvor: zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh