I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

„Bijelo Dugme“ Zrenjanincima priredilo noć za pamćenje (FOTO/VIDEO)

Sinoć je na prepunom Trgu slobode  ,,Bijelo dugme’’ održalo koncert u Zrenjaninu nakon više od tri decenije

 Drago mi je da smo u Zrenjaninu, nismo dugo bili, sviraćemo veseo program iz svih perioda, biće ludo – ko ne poludi taj nije normalan – izjavio je popularni Brega, pred sam početak koncerta.

PerSu marketi

Trgom su se orile pesme ,,Đurđevdan’’,,,Zakleću se’’, a publika je horski pevala sa Alenom, Goranom i Tifom.

Kako je vreme odmicalo, nizali se čuveni hitovi : „ Danas otvaram oči“ ;„ Lažeš zlato“, „Pljuni i zapevaj moja Jugoslavijo“ koja je izazvala   nostalgiju kada je Bregović upitao publiku „Je li nekom žao što je više nema?“

 

 Ima noći koje ćete da zapamtite, ima i onih koje ćete da zaboravite, ja bih voleo da zapamtite ovu noć u Zrenjaninu, kao jednu lepu noć, kada smo bili zajedno, kada smo pevali stare pesme, kada nam je bilo lepo.  Zrenjanine, hvala lepo za ovo divno veče, rekao je Bregović na završetku koncerta.

Publika je pozivala legendarne muzičare na bis, oba pevača vratila na scenu i zajednićki sa Bregovićem otpevali su hitove „Idemo na planine“ , „Đurđevdan“ , „Ima neka tajna veza“.  Na zahtev publike otpevali su i pesmu „Ružica si bila“ , kojom su završili dvočasovni koncert.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pogledajte deo koncerta 

FOTO: danipiva.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh