I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Belgijska kompanija „T4B“ započinje proizvodnju u Zrenjaninu

Predstavnici belgijske kompanije „T4B“ koja planira da otpočne poslovanje u Zrenjaninu i da u završnoj fazi proizvodnje zaposli do 150 radnika, razgovarali su danas sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem.

Reč je o kompaniji koja se bavi proizvodnjom prozorskih dekoracija i zavesa.

-U Belgiji imamo 130 radnika, i sada želimo da proširimo naš posao. Proizvodnju ćemo započeti u bescarinskoj zoni. U početku ćemo koristiti braunfild lokaciju, a nakon godinu do godinu i po dana, izgradićemo svoju zgradu, na grinfild lokaciji. Već smo rezervisali zemljište, i ovde želimo da proizvodimo predmete koji se trenutno ne proizvode u Belgiji. U početku ćemo zaposliti 30 -35 radnika, a kada dostignemo pun rast, zaposlićemo između 125 i 150 radnika, istakao je menadžer kompanije „T4B“, Roel Elfring.

PerSu marketi

Posignutim dogovorima zadovoljan je i gradonačelnik Zrenjanina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Mi vodimo paraleno nekoliko razgovora sa stranim investitorima. Na pragu smo dogovora sa ovom kompanijom iz Belgije, koja će ući u postojeću halu. Svako novo radno mesto nam je zanimljivo, a pogotovo kada je reč o ovakvoj investiciji, istakao je Janjić.

On je u društvu direktora i predstavnika kompanije „T4B“ obišao industrijsku zonu „Jugoistok – Ečka“, kao i Hemijsko-prehrambenu i tekstilnu školu „Uroš Predić“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh