I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Belgijska kompanija otvorila pogon u Zrenjaninu

Kompanija „Talent 4 Blinds”, koja se bavi proizvodnjom roletni i dekoracije za prozore, otvorila je danas proizvodni pogon u iznajmljenoj proizvodnoj hali preduzeća Alpin koja se nalazi na ulazu u industrijsku zonu Ečka – Jugoistok. 

Trenutno je na dve proizvodne linije zaposleno pedeset ljudi, a u planu je izgradnja potpuno novog pogona, uz proširenje proizvodnje i povećanje broja zaposlenih.  Ovom prilikom, pored čelnika kompanije, Zrenjanin je posetio ambasador Kraljevine Belgije u Srbiji, Leo D’ Aes.

Roel Elfring, direktor kompanije „Talent 4 Blinds” za Srbiju, koja prozvode prodaje na području zapadne Evrope, rekao je da je jedan od glavnih razloga dolaska belgijske kompanije u Zrenjanin plan da se proširi i na druga tržišta, ali i školovana radna snaga.

I Taxi Zrenjanin

– Pre nego što smo došli ovde, proučili smo tržište i došli do zaključka da je Zrenjanin najbolja opcija za nas. Vrednost trenutne investicije iznosi oko 3 miliona evra, a vremeno će ona rasti pošto ćemo dodavati još mnogo više proizvoda. Cilj nam je da do 2020. godine zaposlimo oko 200 radnika – izjavio je Elfring.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Roel Elfring

Ambasador Kraljevine Belgije, Leo D’ Aes, izrazio je veliko zadovoljstvo što prisustvuje otvaranju jedne velike belgijske kompanije.

– To je dobar primer belgijske dinamike i preduzetništva, ali i dobar primer partnerstva između Belgije i Srbije. Siguran sam da će ova kompanija, na koju sam veoma ponosan, kreirati prosperitet i nova radna mesta i obezbediti rast lokalne zajednice – smatra Leo D’ Aes.

Leo D’ Aes

Nakon otvaranja pogona u Gradskoj bašti, vlasnik grupe „Avalon and Co”, kojoj pripada kompanija „Talent 4 Blinds”, Patrik Verviši i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić potpisali protokol o saradnji.

– Mislim da dobro radimo promovišući Grad Zrenjanin kao dobro mesto za investicije. Veliko mi je zadovoljstvo što smo otvorili još jedan pogon u Zrenjaninu i što će u narednom periodu više od 180 Zrenjaninaca dobiti posao u toj fabrici. Drago mi je što prva belgijska kompanija dolazi u naš grad i siguran sam da će ljudi iz nje biti najbolji promoteri svega onoga što se dešava u Zrenjaninu – izjavio je gradonačelnik Janjić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh