I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Pozorišni klub "Zeleno zvono"

Bazar za Pazar – Halloween specijal

U petak, 31.10.2014. od 15 časova održava se Bazar za Pazar 8. u specijalnom Halloween raspoloženju u prostorijama kluba Zeleno zvono. Očekuje vas popodnevno/ponoćna prodajna izložba radova petanestak odabranih kreativaca koji mesecima vredno i originalno kreiraju samo za vas.

bazar-na-pazar-2014-flajer

Ne propustite ovaj jedinstveni događaj jer vas očekuje čistokrvni handmade u vidu najslađih najlepših najluđih najkvalitenijih i najoriginalnijih odevnih predmeta, zimske opreme, upotrebnih predmeta, nakita, torbi i svega sto vam je za sladak život neophodno.

Kao special speciala očekuju vas kratke radionice tokom popodneva na kojima ćete imati priliku da i sami da uposlite ruke i naučite tajne razlicitih zanata…..Mnogo smeha, pun klub dobre energije, odlična muzika tokom celog dana sa famoznim završetkom i koncertom benda OSMI DAN nešto je na šta možete da računate. Možda se ovoga puta pojavi i po koja veštica na Bazaru.

PerSu marketi

 

Za one koji će prvi put posetiti Bazar Za Pazar je zrenjaninski prodajni sajam rukotvorina koji okuplja, afirmiše i promoviše ručni rad i ljude koji se njime bave.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U poslednje tri godine ugostili su preko 80 različitih izlgača iz Zrenjanina, Subotice, Kikinda, Pančeva, Novog Sada, Beograda.

 

Dolaskom na Bazar Za Pazar dajete podršku ljudima koji rade ono što im dušu greje. Takođe svoj dom ili kutijicu sa nakitom ili plakar obogatite novom čarolijom, ili poklonite jedinstven poklon nekome, lepo provedete dan, vidite nesto novo, nađete inspiraciju, zaljubite se.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh