I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Bandera oštetila vodovodnu mrežu – propao deo asfalta

Na uglu ulica Daničićeve i Dr Emila Gavrila, u neposrednoj blizini Dečijeg dispanzera, danas između 8 i 9 časova urušio se deo asfalta, a jedan auto je točkom praktično propao kroz put. Automobil je oštećen, ali i vodovodna mreža. Niko, srećom, nije povređen.

Članovi saveta MZ Centar, kao i sekretar ove mesne zajednice reagovali su brzo, obavestili nadležne i zajedno sa nadležnim službama organizovali sanaciju najpre vodovodnih cevi, a potom i asfalta.

U JKP „Vodovod i kanalizacija“ saznajemo da je oštećenje na vodovodnoj mreži brzo sanirano, i da je taj deo grada uredno snabdeven vodom.

I Taxi Zrenjanin

Na još jednoj lokaciji u gradu, u blizini Karađorđevog trga takođe je došlo oštećenja vodovodne mreže koja je praktično probijena usled pada obližnje bandere. Na terenu se čeka uklanjanje bandere, kako bi vodovodna mreža mogla da se sanira. Bez vode su trenutno delovi ulica Ljubljanska, Čehoslovačka, Takovska i Karađorđev trg. S obzirom na to da je reč o većem kvaru, pretpostavlja se da će radovi potrajati nekoliko sati.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh