I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Bajkeri zakrpili rupe na putu u Mužlji

Članovi Moto kluba „Roud flajers” iz Mužlje sami su „zakrpili” sve udarne rupe na glavnom drumu u Mužlji, i tako „odmenili“ lokalnu samoupravu i propalo putarsko preduzeće “Vojvodinaput”.

Mužljanski bajkeri kolovoz su uredili pred moto susret koji će ovde, po jedanaesti put, biti održan od 15. do 17. avgusta.

road flyers
– Pošto na naš moto susret, jedan od najvećih u zemlji, dolaze ljudi iz svih krajeva države, ali i iz regiona, moramo da vodimo računa o bezbednosti učesnika. Na glavnom mužljanskom putu bilo je dosta rupa koje bi predstavljale potencijalnu opasnost za bajkere, prilikom tradicionalnog defilea motora, i zato smo odlučili da ih saniramo. Poznato nam je da je preduzeće “Vojvodinaput” u teškoj poslovnoj situaciji i da je obustavilo sve radove, a Grad Zrenjanin uređuje puteve koliko može. Međutim, izgleda da ne može baš puno – ispričao je za “Dnevnik” predsednik Moto kluba “Roud flajers” Jožef Takač.

Ovdašnji ljubitelji dvotočkaša samoinicijativno su se organizovali, od novca prikupljenog od članarine kupili cement i šljunak i “zakripili” petnaestak većih rupa na podugačkoj saobraćajnici.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

– Prethodno smo potražili savet kako to kvalitetno da učinimo, da zakrpe potraju što duže. Mešalicu za beton smo, uz pomoć prikolice, selili od rupe do rupe i ubrzo završili sav posao. Izabrali smo nedelju za radni dan, jer je tada intenzitet saobraćaja bio slabiji – kazao je Takač.

Očekuje se da će se na moto susretu u Mužlji okupiti oko 1.000 motora, koliko ih je bilo i lane, a da će učesnika i gostiju biti bar tri do četiri puta više. Uz bajkerske igre i rok koncerte, klub „Roud flajers”, koji je osnovan 1997. godine i koji danas broji pedesetak članova, opet će imati priliku da se pokaže kao dobar domaćin jednog od najbrojnijih moto skupova, i ovog puta uz prepoznatljiv moto: „Vozi brzo, ali ne brže od tvog anđela čuvara”.

Izvor : Dnevnik.rs, Ž. Balaban

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh