I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Bajkeri Torka, Mužlje, Ečke i Belog Blata i ove godine obradovali mališane

Kao i ranijih godina i ovog decembra članovi bajkerskih klubova “ Pauk“ iz Torka, „Road flyer“ iz  Mužlje , „Grofovi“ iz Ečke i njihovi prijatelji iz Belog Blata posetili su beloblatske mališane.

Domaćini su im bili naši  predškolci i deca mlađeg uzrasta koja su obuhvaćena određenim aktivnostima pripremnog predškolskog programa.

Razdraganost, iščekivanje i veliko uzbuđenje prethodilo je dolasku te neobične družine. A kako i ne bi kada su oni, Deda Mrazovi, doleteli na svojim motorima. Sprektakularno, dovoljno bučno ali  bezbedno, „dojahali“ su u dvorište škole sa punom vrećom lepih poklona.

I Taxi Zrenjanin

U ovom vremenu brzih priča i događaja, često i bez emocija , ovo je pravo ohrabrenje i potvrda da humanosti i empatije još ima među ljudima. Upravo u ovom selu, u Belom Blatu, to su pokazali humani bajkeri , koji su od svojih skromnih primanja odvojili  sredstva za lepe poklone.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Hvala im i neka njihov životni put bude u skladu sa izrekom: „Dobro se dobrim vraća“! – rekao je Milan Nedeljkov direktor beloblatske OŠ „Bratstvo i jedinstvo“ u ime beloblatskih mališana.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh