I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Auto-sedišta za prvih 65 beba rođenih u 2021.

Osmu godinu zaredom Grad Zrenjanin i Savet za bezbednost saobraćaja organizovali su akciju podele auto-sedišta za bebe. Predstavnici Grada danas su u Gradskoj bašti uručili sedišta za prvih 65 beba rođenih u 2021. godini.

„Grad Zrenjanin pokušava da pomogne na razne načine, kako bi podstakao zasnivanje i proširenje porodice. Ovo je prva vrsta pomoći, a kasnije se to ogleda kroz podelu stipendija, regresiranih mesečnih karata i drugih beneficija. Ovu akciju smo uveli 2014. godine, prateći zakonsku odredbu o nužnosti prevoza dece u sedištima“, naglasio je zamenik gradonačelnika Saša Santovac.

I Taxi Zrenjanin

Santovac je izjavio da postoji tendencija da se akcija proširi i da sve bebe, rođene tokom cele godine, u budućnosti dobijaju auto-sedišta.

Roditelji poručuju: Proširite porodice

„Uvek je lepo doći, pogotovo kada je povod predivan kao danas, kada su u pitanju deca. Zahvalni smo našem gradu što nam ukazuju pažnju poklonima za bebe. Pavle je treće dete, a pošto ima starijeg brata koji još koristi sedište, svoje nije imao. Ovo je ujedno i jedna vrsta olakšice kada je u pitanju kućni budžet. Smatram da ove akcije mogu podstaći roditelje da se odluče za proširenje porodice“, istakla je Slađana Rajić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Među okupljenim roditeljima bilo je dosta roditelja sa više dece, koji su se obradovali poklonima za njihove najmlađe članove. Marija Vojnović iz Zrenjanina je danas došla da primi sedište za svoje četvrto dete, Dimitrija. Naglasila je da im znači ova pomo i poručila svima da se odluče za proširenje porodice.

„Ovo nam je četvrta beba, Miler Manuel. Poklon u vidu sedišta nam veoma znači, bez obzira što smo oboje zaposleni, jer se treba rasporediti. Ovo je veoma značajno i za bezbednost bebe, a i može lepo da se nosi u njemu. Radujemo se što smo ušli u grupu ovih 65 beba, i presrećni smo što ih imamo četvoro, tri sina i ćerku. Bilo bi lepo da svi imaju dece koliko i mi“, poručila je Miler Edit iz Mihajlova.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh