I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Atrakcije Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu – bik Mališa i ovan Miško (VIDEO)

Na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji je u toku posetiocima i partnerima usluge ili proizvode predstavlja 1518 preduzeća, firmi ili kompanija iz 32 zemlje, međutim u ponudi su proizvodi ili usluge koje stižu iz ukupno 61 zemlje.

Kiša i loše vreme donekle su uticale i na samu posećenost sajma ali oni koji su imali organizovani prevoz i pre svega dobru volju i razlog došli su da obiđu štandove i upoznaju se sa ponudom.

Posetioci  kao i uvek sa zanimanjem prate gastronomsku ponudu, a već je postala tradicija i obilazak mesta gde se izlažu najteži i najlepši primerci goveda, ovaca, svinja i konja. Ove godine pažnju javnosti privlači bik Mališa, vlasništvo Radenka Jeremića iz Salaša Crnobarskog kod Bogatića. Bik koji je samo zbog lepote izbegao mesarski nož težak je 1710 kilograma.

I Taxi Zrenjanin

Vlasnik kao i posetioci ga obožavaju, a narav mu uspoređuju sa čuvenim crtanim likom Ferdinandom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Na štandu ovaca lepotom pleni šampion Miško, ovan vlasništvo Vlajka Jovešića iz Bačkog Novog Sela težak 150 kilograma rase Ille de France. Ovaj lepotan dospeo je i u univerzitetske udžbenike, a vlasnik kaže da mu je za njega nuđeno 2200 evra ali da ga ne bi prodao ni za 10 000. Sve ove detalje pogledajte u našem video prilogu.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh