I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Artijana , sajt za online prodaju rukotvorina.. Idejni tvorac Zrenjaninac

Kao gradski online magazin ili portal ,kako god više volite i želite , prevashodni nam je cilj da Vam donosimo najsvežije informacije o gradskom online okruželju , te u tom slučaju predstavljamo sajt koji je osmislio naš sugradjanin Davor Zeljković .

Zli jezici bi rekli , šta tu ima da se osmisli kada je online prodavnica već davno izmišljena „topla voda“ , no ipak autor nam je na veoma inovativan atraktivan način , online predstavio i izuzetan smisao kupovine ovakvih proizvoda. Svesni da živimo u vremenu kapitalizma ,lako će nas privući atraktivna reklama i ambalaža prozivoda da kupujemo Milka (medeno srce) ,umesto našeg čuvenog.

Da se svest o volji srednje i niske klase o opasnosti koje svakodnevno nudi kapitalizam budi dokaz je i statusna poruka koja je osvanula na društvenoj mreži Facebook ,a koja glasi :

Dobro bi bilo da se odlučimo za kupovinu novogodišnjih poklončića od malih proizvođača, iz prodavnica sa rukotvorinama, od nezavisnih knjižara, od drugara/ice koji prave unikatne stvarčice, od ljudi u našoj okolini koji se opiru lošim stranama globalizacije.

PerSu marketi

Da uradimo tako, da naš novac stigne do običnih ljudi, kojima je on zaista potreban, a ne u budžet međunarodnih firmi i velikih kompanija, koje premalo plaćaju svojim radnicima i prebacuje sedišta u sve siromašnije zemlje. Ako podržimo male proizvođače rukotvorina njihova Nova Godina biće srećnija. Ako se slažete da je ovo dobar način kupovine poklona, kopirajte tekst i prosledite dalje.

Davor Zeljković , stručnjak za SEO ( Search Engine Optimization )  mlad i inovativan web developer koji živi i radi u Zrenjaninu svesno ili nesvesno  pre oko dve godine predvideo je mogućnost ovakve „social pobune“ , vodjen idejom da svaki proizvodjač rukotvorina dobije svoje parče i tako skromnog tržišta ,stvorio je Artijanu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

O Artijani :

Artijana je online prodavnica rukotvorina najjednostavnije rečeno.
Tamo možete pretraživati, pregledati, naručivati i pisati komentare kod kreacije drugih kreatora.

Ako ste i sami kreator rukotvorina možete besplatno otvoriti i vašu online prodavnicu. Gde će te postaviti ono što vi pravite.

Da bi u potpunosti mogli da koristite ovaj sajt potrebno je da se registrujete. Registracija je besplatna, ne traje duže od dva minuta. Od podataka vam je potrebno samo korisničko ime, lozinka i valjan e-mail.

Plaćanje i kartice.

Artijana Vam ni u jednom trenutku neće tražiti brojeve kartica niti nešto slično što bih moglo da vam ulije sumnju na samom startu, sva plaćanja će te obavljati direktno prodavcima rukotvorina. Na način na koji se dogovorite pri narudžbi.

U ovom tekstu smo pokušali da vam predstavimo važnost kupovine rukotvorina koja ima dvojaku korist, dobijate unikat i borite se protiv velikih sistema kapitalizma. Svesni da se preko noći ne može mnogo toga promeniti , ljubazno Vas upućujemo na link ovog sajta.. Pravac Artijana , šta čekate  ? 🙂  http://artijana.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh