I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Drugi pišu

Apelacioni sud potvrdio – Dragić čist u aferi „pancir“

Apelacioni sud potvrdio je oslobađajuću presudu Osnovnog suda u Zrenjaninu iz februara, kada je po drugi put Mile Dragić oslobođen optužbe.

dragic-527

Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio je oslobađajuću presudu Osnovnog suda u Zrenjaninu i pravosnažno oslobodio svih optužbi Mileta Dragića.

Apelacioni sud potvrdio je oslobađajuću presudu Osnovnog suda u Zrenjaninu iz februara, kada je po drugi put Mile Dragić oslobođen optužbe da je kriv za aferu u javnosti poznatu kao “pancir“, koja je protiv njega pokrenuta 2005. godine i pred domaćom javnosti predstavljena kao pljačka veka.

Fordomanija

Advokati Horovic i Kalanj posebno napominju da su Osnovni sud u Zrenjaninu i Apelacioni sud u Novom Sadu svojim presudama utvrdili da Dragić nije učinio nijedno krivično delo za koje se tereti ili za koje se goni po službenoj dužnosti.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Mile Dragić odlučiće da li će pokrenuti postupak protiv pravosudnih organa za naknadu štete, koja mu je vođenjem ovog krivičnog postupka naneta, navodi se u saopštenju.

 Izvor: RTS

Foto : mc.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh