I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Apel: Ne priključivati se na kanalizacionu mrežu pre kraja radova

U naseljenom mestu Elemir privode se kraju radovi na izgradnji kanalizacione mreže, čime će biti pokriveno 75 odsto naselja.

elemir

Pojedini meštani počeli su samoinicijativno da se priključuju na mrežu, na mestima gde još uvek traju radovi. Iz Javno komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ saopštili su da se time ometa i otežava izgradnja, i apelovali na meštane da sačekaju da se radovi završe i da se steknu tehnički uslovi za priključenje.

– Naš apel se odnosi na ulice u kojima su radovi nedavno izvođeni ili se još zvek izvode – Partizanska (od Boška Mijatova do
marketa), Ive Lole Ribara (od Milutina Subotina do Proleterske), Lenjinova (od Zdravka Čelara do Partizanske) i Svetozara Markovića (od Partizanske do Ive Lole Ribara), rekli su u „Vodovodu“.

I Taxi Zrenjanin

U ostalim delovima Elemira u kojima je ranije završena kanalizacija, građani su u obavezi da se na osnovu Odluke Skupštine grada Zrenjanina, priključe na kanalizaciju, a za to je predviđen rok od 30 dana od dobijanja obaveštenja JKP „Vodovod i kanalizacija“ da su stvoreni tehnički uslovi za priključenje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh