I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

ANKETA: Da li ste zbog virusa korona otkazali ili odložili proslave i slavlja? (VIDEO)

U Republici Srbiji je jutros (14. mart) do osam časova registrovano ukupno 41 osoba zaražena koronavirusom, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Vlada Republike Srbije donela je brojne mere kako bi se suočila sa koronavirusom. Između ostalog, zabranjena su javna okupljanja u zatvorenim prostorima sa više od 100 ljudi.

Svim građanima koji imaju određene simptome respiratornih infekcija, a koji su u prethodnom periodu boravili u području zahvaćenim COVID-19, dostupni su brojevi telefona Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin u vremenu od 08 do 22h, na kojima mogu dobiti sve potrebne informacije, kao i preporuke o daljem postupanju, od dežurnih epidemiologa: 069/210-11-02 i 069/310-11-02. U slučaju pojave simptoma nije potrebno ići u dom zdravlja ili bolnicu, niti šetnjom i drugim aktivnostima izlagati druge građane potencijalnim rizicima, već se treba odmah obratiti dežurnom epidemiologu na jedan od dostavljenih telefona.

Pitali smo naše sugrađane da li su zbog aktuelne situacije otkazali ili odložili zakazane proslave, rođendane, svadbe i drugo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh