I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Ambulanta pri kraju, od pijace samo P

Stanovnici naselja Zeleno Polje će, sudeći po napredovanju izgradnje, uskoro dobiti novu ambulantu. Obišli smo gradilište i na licu mesta se uverili da se radovi odvijaju predviđenim tokom osim što i dalje postoje problemi sa ulaskom vandala na poset gradilišta koji počinjavaju štetu. Prema rečima šefa gradilišta, Aleksandra Kostrea,  završni radovi na fasadi su u toku, unutra su u većem delu postavljene keramičke pločice, zidovi se gletuju i vrši se priprema za krečenje. Iako objekat nije završen, svi su ozgledi da će ovo biti  najuređenija i najmodernija ambulanta u gradu i okolini. Sada se već nazire i krajnji izgled unutrašnjosti, laboratorija, čekaonice, ambulante…

Izvođač radova AD „Tehnogradnja “ je zadovoljan  jer sve ide po zacrtanom planu i do oktobra bi, ukoliko vremenski uslovi dozvole, ambulanta trebala  da bude spremna za otvaranje.  Jedini koji unzađuju projekat jesu vandali koji su pre  dve nedelje upali na gradilište i napravili štetu polomivši kontejnere za smeštaj radnika i magacine da bi na kraju pokrali i alat. Fotografijom smo zabeležili „kontejner“ koji je obijen krampom. Ovo je drugi put da je napravljena veća šteta i sada je ukupan iznos  za koji je izvođač oštećen oko 250.000 dinara. Ovog puta policija nije uspela da privede izgrednike, ali kako Kostre kaže-građani imaju strah da prijave huligane zbog odmazde i apeluje na roditelje da povedu računa o tome gde im se deca noću kreću.

PIJACA SAMO ZA SLIKANJE
 Što se tiče najavljene izgradnje pijace, situacija je malo drugačija. Nakon predizbornih obećanja i slikanja bivših predstavnika vlasti koji su najavljivali novu pijacu na Zelenom Polju i donetih a zatim i razlupanih tezgi -nije se daleko stiglo.  Dobijeno je privremeno rešenje od JP “ Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina “ za postavljanje tezgi i izlaganje poljoprivrednih proizvoda. Sada se čeka asfaltiranje a sve je prepušteno mesnoj zajednici koja bi sve trebala sama da završi. Kako saznajemo, uprkos nedostatku materijalnih sredstava i podrške onih koji su je obećali, u narednih mesec dana bi trebalo da se pijaca osposobi i konačno sa zemljanih tezgi premesti na prave.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh