I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Proglašeno vanredno stanje na teritoriji cele Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je od večeras uvedeno vanredno stanje. Naknadno će biti saopštene mere o ponašanju u vreme vanrednog stanja.

U Srbiji je do 18 časova 15. marta 2020. godine registrovano ukupno 48 potvrđenih slučajeva korona virusa. U ovom trenutku je dvoje ljudi na respiratorima koji su teškom stanju, rekao je predsednik.

Od sutra se ne ide u školu, vrtiće ni na fakultete. Predsednik Vučić je poručio da će lokalne samouprave regulisati rad ugostiteljskih objekata.

Apelovao je na stanovništvo zbog nekontrolisane kupovine brašna, rekavši da brašna ima za svo stanovništvo u narednih 12 meseci. Vučić je dodao i da Srbija ima dovoljno šećera, ulja, pirinča i drugih „vitalnih“ namirnica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Za logističke centre će biti obezbeđeno 38.000 maski.

Bolnice će od sutra čuvati pripadnici vojske.

Policija će vršiti nadzor nad osobama koje su u izolaciji. Ko bude prekršio naredbe o izolaciji, sleduje kazna do tri godine zatvora.

Predsednik Srbije je još jednom zamolio naše ljude iz inostranstva da ne dolaze u Srbiju. Oni koji ipak budu došli, moraće da provedu 14 dana u karantinu ili samoizolaciji. Oni koji dolaze iz zemalja u kojima je žarište virusa, biće u karantinu 28 dana.

Sve informacije o korona virusu za Zrenjanin pratite u posebnoj vesti.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh