I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Dobre Vesti našeg grada

Akcija udomljavanja pasa u centru grada

Aktivisti Udruženja za brigu o životinjama “BETA” iz Zrenjanina organizovali su danas u centru Zrenjanina udomljavanje pasa. Akcija je privukla pažnju građanstva, naročito najmlađih koji su tražili ljubimca za svoj dom.

Udomljavanje pasa u centru Zrenjanina

Ovo udruženje deluje pod imenom “BETA” u nekoliko gradova Srbije, a u našem gradu je formirano krajem septembra. Cilj njihovog delovanja jeste podizanje svesti ljudi o važnosti i prednostima sterilizacije životinja, upoznavanje javnosti sa Zakonom o dobrobiti životinja, i spašavanje, briga i udomljavanje što većeg broja napuštenih životinja.

Fordomanija

Iz zrenjaninske “BETE” poručuju da će jednom nedeljno u centru grada, dok vremenski uslovi budu dozvoljavali, organizovati akcije udomljavanja i deljenja saveta o mestima za besplatnu sterilizaciju ljubimaca.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Njihove aktivnosti mogu se pratiti preko fan stranice na društvenoj mreži Fejsbuk http://facebook.com/udruzenje.beta.zrenjanin

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh