I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Velika akcija PerSu marketa: Kupovina ogreva za 100 porodica

Velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom ˝Topli dinar˝, za obezbeđivanje ogreva za 100 najugroženijih porodica, pokrenuta je i ove godine. Sakupljanje novca počelo je 1. i trajaće sve do 31. oktobra.

Od svakog ostvarenog računa u PerSu marketima biće izdvojen po 1 dinar, tokom tih mesec dana, sa ciljem da se od sakupljenog novca kupi ogrev u vrednosti od preko milion i po dinara. Ogrev će biti dostavljen porodicama pre početkom zime, odnosno u prvoj nedelji novembra.

 „Akciju Topli dinar organizujemo treću godinu zaredom. Veoma smo zadovoljni odzivom građana i uz njihovu pomoć i ove godine će novih 100 porodica dobiti ogrev za celu zimu“ – poručuju iz PerSu marketa.

PerSu marketi

Cilj akcije ˝ Topli dinar ˝

Kako navode u ovoj trgovinskoj kompaniji, cilj ove akcije je da se pomogne i dodatno doprinese zajednici, kroz direktnu i transparentnu pomoć najugroženijima, a u sve to uključili su se i prijatelji akcije – kompanije Štark, Imlek, Moravka, Pepsi, Kremanska voda i Victoria oil, koje su podržale akciju i istakle važnost brige o potrošačima.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh