I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Akcija Rotaract i Rotary kluba Zrenjanin: Oslikavanje školskih dvorišta

Kako bi deca nakon više sati provedenih u školskim klupama svoje slobodno vreme što kreativnije i zanimljivije iskoristili na otvorenom, u prirodi i na svežem vazduhu, članovi Rotaract i Rotary Kluba Zrenjanin osmislili su akciju oslikavanja školskih dvorišta.

Akcija je započeta u Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“, a nastavljena je u nedelju u Mužlji, u dvorištu zgrade OŠ „Servo Mihalj“, koja se nalazi u istoimenoj ulici. Pored predstavnika organizatora, ovoj kreativnoj i nesvakidašnjoj radionici prisustvovali su iučenici, roditelji i nastavnici ove škole i zajedničkim snagama su ulepšali ulaz i teren ove ustanove.

PerSu marketi

Prema rečima predsednice Rotaract Kluba Zrenjanin, Tijane Stepanov, cilj ove akcije jeste da u vreme koronavirusa, kada su životne navike i svakodnevnice izmenjene, našim najmlađim sugrađanima na ovaj način ulepšaju boravak kako u školi, tako i u prirodi.

-Mi smo i više nego zadovoljni današnjom akcijom, jer smo na svakom koraku videli radost na licima učenika koji su nam pomagali pri oslikavanju njihovog dvorišta. Među njima se mogu primetiti talenat za crtanjem, ali i želju za pomaganjem i radom za dobrobit zajednice. Kada vidiš da postoje osobe, koje žele da urade nešto dobro i korisno, a zauzvrat dobiju nečiji osmeh, sreću, onda ti je srce puno – istakla je Stepanov

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Direktor OŠ „Servo Mihalj“, Atila Molnar, zahvalio se organizatorima i ljudima dobre volje, što su ulepšali dvorište ove prosvetne ustanove i podsetio, da je Rotaract i Rotary Klub Zrenjanin u više navrata pomagao ovdašnjoj Osnovnoj školi u Mužlji.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh