I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Akcija pešačenja do Belog Blata – poziv otvoren za sve zainteresovane

U skladu sa predlogom Ministarstva omladine i sporta, Klub planinara „Zrenjanin“ pokrenuo je program masovnog rekreativnog angažovanja građana Zrenjanina, kroz pešačke akcije pod nazivom „Pešačimo i planinarimo“.

Prva akcija biće održana 9. februara, kada će svi zainteresovani moći da sa predstavnicima KP „Zrenjanin“ pešače do Belog Blata, gde će tog dana biti održana tradicionalna manifestacija Kobasicijada.

– Skup učesnika i polazak je u 7 časova sa Žitnog trga. Učesnici mogu poneti hranu u svojim rančevima, vodu takođe. Oprema treba da bude zimska, slojevita, duboke cipele, i potrebno je poneti zaštitu od eventualne kiše. Kada je reč o planu ture, ići ćemo nasipom na desnoj obali Begeja do Sibile, i dalje preko Carske Bare do Belog Blata. Ukupna dužina staze je oko 20 kilometara. U slučaju da podloga nije raskvašena, odabraćemo jednu od dve alternativne staze u dužini od oko 17 kilometara. U Belom Blatu je predviđen odmor uz posetu manifestaciji Kobasicijada u trajanju od jedan čas, ili prema dogovoru učesnika. Povratak je po nahođenju učesnika, u popodnevnim satima, i to taksi prevozom – cena je od 200 do 300 dinara po osobi. Ukoliko bude dovoljno zainteresovanih, moguće je i da organizujemo zajednički prevoz mini-busom. Svi učesnici nastupaju na sopstvenu odgovornost, a vodič zadržava pravo izmene plana, naveli su planinari u svom saopštenju.

PerSu marketi

Za dodatne informacije građani se mogu obratiti vodiču Svetislavu Stankoviću 0607030357 ili se obratiti putem mejl adrese office@kpzrenjanin.org.rs

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh