I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Akcija „Ispravno vozilo-bezbedno vozilo“

U cilju pripreme vozila, za bezbednije učešće u saobraćaju, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda,u periodu od 18. do 23.juna 2012.godine, u vremenu od 07,00 do 20,00 časova,sprovešće preventivno-propagadnu akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom „Ispravno vozilo-bezbedno vozilo“.

Osnovni cilj akcije je da se besplatno proveri tehnička ispravnost vozila,kako bi se uočene neispravnosti blagovremeno otklonile,a time ostvarili povoljni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja.Osim pomenutog, znatno bi se povećao stepen ispravnosti vozila na našim putevima.

Za vreme sprovođenja akcije,saobraćajna policija će vršiti pojačanu kontrolu vozila i vozača,posebno na putevima i ulicama u naseljenim mestima i vozačima ukazivati na značaj ispravnosti vozila u saobraćaju,posebno uređaja za upravljanje i zaustavljanje,uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila,pneumatika,svetlosno-signalnih uređaja i uređaja za pogon na sabijeni ili tečni gas kao i poštovanju pravila saobraćaja.

Tokom sprovođenja akcije,za uočene tehničke neispravnosti na vozilu saobraćajna policija će vozače upozoravati da iste otklone ili ih upućivati na liniju tehničkog pregelda radi detaljnijeg pregleda vozila i eventualnog otklanjanja neispravnosti na vozilu,uz napomenu da je kontrola tehničke neispravnosti besplatna i preporuku gde može da se izvrši,osim za vozila kod kojih se utvrdi neispravnost uređaja za upravljanje i zaustavljanje,koja će biti isključena iz saobraćaja i biti preduzete mere prektšajnog progona protiv vozača.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Fordomanija

Nakon završetka akcije,saobraćajna policija će pojačano vršiti kontrolu tehničke ispravnosti vozila,uz dosledno sankcionisanje prekršaja i isključivanje iz saobraćaja tehnički neispravnih vozila.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh