I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Akcija dobrovoljnog davanja krvi sutra u Kulturnom centru

Crveni krst Zrenjanin u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine u sredu, 29. aprila organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će se odvijati u terminu od 9 do 12 časova u prostorijama Kulturnog centra Zrenjanin.

Podršku akciji dobrovoljnog davanja krvi mogu da daju svi zdravi sugrađani, koji imaju između 18 i 65 godina života i više od 50 kg težine.

-I tokom vanrednog stanja od izuzetne je važnosti da transfuzijsko lečenje bude kontinuirano i sigurno, posebno se mora uzeti u obzir da se može očekivati smanjen broj zdrave populacije koja može dati krv i smanjen odziv dobrovoljnih davalaca krvi zbog uticaja javno zdravstvenih mera koje se preduzimaju. Kontinuirano, blagovremeno i efikasno snabdevanje zdravstvenih ustanova i bolesnika bezbednom krvlju i krvnim produktima predstavlja veoma važan preduslov za funkcionisanje zdravstvenog sistema svake zemlje i u ovim uslovima svakako da predstavlja jedan od prioriteta, kažu u Crvenom krstu Zrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

Akcije dobrovoljnog davanja krvi realizuju se u skladu sa svim merama koje je donela Vlada RS tokom vanrednog stanja kako bi se obezbedila maksimalna zaštita dobrovoljnih davalaca, volontera Crvenog krsta Zrenjanin i članova ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Foto: Crveni krst Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh