I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Sanirana havarija u TC Bagljaš

Nekontrolisano izlivanje vode u TC Bagljaš i ogromna rupa koja je predstavljala i ruglo i opasnost za posetioce tog centra, rešeni su intervencijiom ekipa JKP „Vodovod i kanalizacija“.

tc-bagljas

U rešavanje problema, pored tog preduzeća bile su uključene i Komunalna inspekcija i Komunalna policija, a činjenica je da bi havarija i ranije bila sanirana da nije bilo problema sa vlasništvom objekta ispod kog se kvar desio.

-JKP „Vodovod i kanalizacija“ je, uz angažovanje nadležne inspekcije, morala da interveniše i da spreči nekontrolisano isticanje vode koju koju niko ne plaća. Problem je curenje vode u jednom lokalu iza glavnog vodomera što znači da saniranje kvara nije u našoj nadležnosti, ali nismo mogli da čekamo rešavanje zakomplikovanih imovinskih odnosa u TC Bagljaš da bismo intervenisali – što zbog pomenutog nekontrolisanog isticanja vode koju niko ne plaća, što zbog opasnosti da ta voda ugrozi lokale u TC Bagljaš i izazove ogromnu materijalnu štetu. Što je najvažnije, problem je morao biti rešen i zbog naših sugrađana, naročito dece koja svakodnevno tuda prolaze i koja su bila u potencijalnoj opasnosti zbog ogromne rupe, istakao je za portal I love Zrenjanin rukovodilac Službe informisanja “Vodovoda i kanalizacije” Siniša Gajin.

I Taxi Zrenjanin

tc-bagljas1

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh