I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

6. put zaredom – Građani sve brojniji, istrajni u zahtevu Stop kafileriji (VIDEO)

Šesti put zaredom u do sad najdužoj i najbrojnijoj auto koloni ali u koloni u kojoj su učestvovali i bajkeri i biciklisti građani Zrenjanina su se  okupili ispred pogona „Prekon“ da bi auto sirenama i bacanjem smeća iz kućanstava izrazili protest zbog emitovanja neprijatnih mirisa.

– Iako je lokalna samouprava deklarativno stala na stranu građana, predstavnci udruženja“Stop kafileriji“ ne veruju u to dok se ne čuje i njihov glas i uključe u pregovore. – Tokom prošle nedelje održan je sastanak gradonačelnika sa predstavnicima fabrike, iz zatvorenih vrata, dok delegirani poredstavnici Udruženja „Stop kafileriji“ nisu učestvovali čak ni kao posmatrači – izjavio je Gojkan Stojinović ispred UG „Stop kafileriji“ za naš portal.

– Gradonačelnik je tada u izjavi medijima rekao jednu rečenicu koja je nama veoma bitna. „Kada je reč o neprijatnim mirisima i negodovanju Zrenjaninaca, moram da kažem da su ono opravdano nezadovoljni“. tu rečenicu niko nije demantovao, pa ni predstavnici „Prekona“ što znači da neprijatni mirisi više nisu „subjektivni osećaj“ već su sada činjenično stanje sa kojim se svi slažu – dodao je Aleksandar Popović takođe jedan od članova udruženja.

Izjave da je izmeštanje pogona „gotovo sigurno“ kao i da će građani u „najkraćem roku“ biti obavešteni o postignutom rešenju problema ne ulivaju preteran optimizam – zajednička je ocena svih članova udruženja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh