I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

3. WordPress okupljanje u Zrenjaninu

Posle dva uspešna meetup-a u 2016. godini, na redu je novi, 9. februara sa početkom u 18h na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin”.

Cilj održavanja ovih događaja jeste da se u ovoj godini poveća i učvrsti WordPress zajednica u Zrenjaninu i okolini, ali i da se što većem broju mladih ljudi omogući pristup kvalitetnim i korisnim predavanjima.

Na prvom ovogodišnjem meetup-u imaćemo priliku da čujemo trojicu predavača sa tri raznovrsne i izuzetno korisne teme.

PerSu marketi

1. “Započni Online Business uz Minimalna Ulaganja”

Aleksandar Savković, član ManageWP Customer Happiness tima zadužen za tehničku obuku u GoDaddy Belgrade kancelariji. Aleksandar je WordPress Developer i Contributor iz Beograda, član WordPress.org trening tima koji izrađuje kurseve i dokumentaciju za predavače WordPressa u školama i na fakultetima širom sveta kao i član organizacionog tima WordCamp Belgrade i WordCamp Europe 2017.
Tema predavanja “Zapocni Online Business uz Minimalna Ulaganja”

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

2. “Internet marketing”

Ognjen Pajković završio osnovne i master studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici. Radi u Huge Mediji, digitalnoj agenciji koja je prvi Premier Google Partner u Srbiji.
Tema predavanja “Internet marketing”

3.“Bezbednost WordPress sajtova – Uvod u WordPress Hardening”

Nikola Petrov, asistent na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin”, na predmetima Računarske mreže, Komunikacioni sistemi, Bezbednost i zaštita podataka. Student doktorskih studija FTN-a.
Tema predevanja “Bezbednost WordPress sajtova – Uvod u WordPress Hardening”

Svi koji možda imaju neku zanimljivu temu za predavanje i hteli bi to da podele sa svima slobodno neka se jave na info@wpserbia.rs.

Prisustvo meetup-u je besplatno uz obaveznu prijavu na zvaničnoj meetup stranici ili na facebook eventu.

Vidimo se devetog februara.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh