I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Počinju prijave za 9. sezonu Letnje stručne prakse

Zrenjaninski poslovni krug – ZREPOK i Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina pozivaju kompanije da se prijave za učešće u projektu „Letnja stručna praksa“ koji se realizuje od 2010. godine u saradnji sa Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“, a uz podršku Grada Zrenjanina.

Cilj projekta je da se omogući studentima TF „Mihajlo Pupin“ sticanje praktičnih znanja i veština koja će ih bolje pozicionirati na tržištu rada.

– Smatramo da je „Letnja stručna praksa“ projekat koji se organizuje sa ciljem stvaranja uslova dobre saradnje Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ sa jedne strane, privrednika i preduzetnika sa druge strane i lokalne samouprave sa treće strane, čime  se postiže razmena znanja i iskustava, unapređenje uspešnosti u ostvarivanju vlastitih vizija, zajednički rad i mogućnost uticaja privrednika na profilisanje kadrova koji su neophodni Zrenjaninskoj privredi.

PerSu marketi

Stipendija za najboljeg studenta/studentkinju

„ZREPOK“ će i ove godine najboljeg studenta nagraditi  stipendijom u iznosu od 120.000 dinara, dok će fakultet obezbediti besplatne master studije praktikantu koji najuspešnije odbrani svoj projektni zadatak.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kompanije koje se prijave nećete imati nikakve obaveze u pogledu isplate zarade studentima.

Za učešće u projektu potrebno je da kompanija identifikuje problem ili posao u firmi koji treba da bude rešen i da imenuje mentora, to jest lice koje će upućivati studenta u zadatke njegovog radnog mesta i načine za njihovo obavljanje. Učesnici projekta će biti studenti sa treće i četvrte godine studija, i u skladu sa tim treba da bude i složenost projektnog zadatka. Studenta firme biraju same.

Kompanije se mogu prijaviti do 03. maja 2019. godine ( na mejl kis.izabela@gmail.com ) . Konkurs za studente biće otvoren od 24. aprila do 20. maja 2019. godine.

Programom je predviđeno da praksa traje 3 meseca, a za koordinaciju svih projektnih aktivnosti zadužen je „ZREPOK“.

Za dodatna pitanja stoji vam na raspolaganju Izabela Kiš, PR – sekretar „ZREPOK“-a, njeni kontakt podaci su (telefon u kancelariji : 023/533-577, mejl adresa:  kis.izabela@gmail.com).

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh