I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Počinju prijave za 9. sezonu Letnje stručne prakse

Zrenjaninski poslovni krug – ZREPOK i Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina pozivaju kompanije da se prijave za učešće u projektu „Letnja stručna praksa“ koji se realizuje od 2010. godine u saradnji sa Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“, a uz podršku Grada Zrenjanina.

Cilj projekta je da se omogući studentima TF „Mihajlo Pupin“ sticanje praktičnih znanja i veština koja će ih bolje pozicionirati na tržištu rada.

– Smatramo da je „Letnja stručna praksa“ projekat koji se organizuje sa ciljem stvaranja uslova dobre saradnje Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ sa jedne strane, privrednika i preduzetnika sa druge strane i lokalne samouprave sa treće strane, čime  se postiže razmena znanja i iskustava, unapređenje uspešnosti u ostvarivanju vlastitih vizija, zajednički rad i mogućnost uticaja privrednika na profilisanje kadrova koji su neophodni Zrenjaninskoj privredi.

PerSu marketi

Stipendija za najboljeg studenta/studentkinju

„ZREPOK“ će i ove godine najboljeg studenta nagraditi  stipendijom u iznosu od 120.000 dinara, dok će fakultet obezbediti besplatne master studije praktikantu koji najuspešnije odbrani svoj projektni zadatak.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kompanije koje se prijave nećete imati nikakve obaveze u pogledu isplate zarade studentima.

Za učešće u projektu potrebno je da kompanija identifikuje problem ili posao u firmi koji treba da bude rešen i da imenuje mentora, to jest lice koje će upućivati studenta u zadatke njegovog radnog mesta i načine za njihovo obavljanje. Učesnici projekta će biti studenti sa treće i četvrte godine studija, i u skladu sa tim treba da bude i složenost projektnog zadatka. Studenta firme biraju same.

Kompanije se mogu prijaviti do 03. maja 2019. godine ( na mejl kis.izabela@gmail.com ) . Konkurs za studente biće otvoren od 24. aprila do 20. maja 2019. godine.

Programom je predviđeno da praksa traje 3 meseca, a za koordinaciju svih projektnih aktivnosti zadužen je „ZREPOK“.

Za dodatna pitanja stoji vam na raspolaganju Izabela Kiš, PR – sekretar „ZREPOK“-a, njeni kontakt podaci su (telefon u kancelariji : 023/533-577, mejl adresa:  kis.izabela@gmail.com).

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh