I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

1100 zrenjaninskih maturanata poslalo predivnu sliku u svet (VIDEO)

Maturanti zrenjaninski srednjih škola 11 godinu zaredom obeležili su kraj verovatno najlepšeg perioda života tradicionalnim kadrilom, plesom četvorki.

Uz zvuke Štrausovog „Slepog miša“ oko 1100 maturanata tačno u podne je zajedno sa više desetina hiljada svojih vršnjaka iz Evrope otplesalo 6 nezaboravnih minuta ovog specifičnog plesa iz 17. veka.

 

PerSu marketi

foto: WSP media group 062255560

Maturanti su se za ovaj događaj pripremali oko mesec ipo dana

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Jedan od naših sugrađana, pradeda sa svojom praunučicom posmatrao je takođe ples maturanata

Glavni „krivac“ i najzaslužnija što je Zrenjanin i na ovakav način deo Evrope je koreografkinja i koordinator Nikoleta Vidaković koja još od samog početka 2007. ulaže svoju energiju i slobodno vreme da se ovakva prelepa slika našeg grada pošalje u svet.

Maturante je na početku plesa pozdravio gradonačelnik Čedomir Janjić poželevši im puno sreće u daljem školovanju i životu izraživši želju da će svoje parče sreće moći da pronađu u svom gradu. – Naš je zadatak da im to u što većoj meri i obezbedimo – rekao je Janjić.

 

 

Ples maturanata portal IloveZrenjanin i ove godine je direktno prenosio na svojoj Facebook stranici, pogledajte kakva je slika otišla u svet.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh