I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

1100 zrenjaninskih maturanata poslalo predivnu sliku u svet (VIDEO)

Maturanti zrenjaninski srednjih škola 11 godinu zaredom obeležili su kraj verovatno najlepšeg perioda života tradicionalnim kadrilom, plesom četvorki.

Uz zvuke Štrausovog „Slepog miša“ oko 1100 maturanata tačno u podne je zajedno sa više desetina hiljada svojih vršnjaka iz Evrope otplesalo 6 nezaboravnih minuta ovog specifičnog plesa iz 17. veka.

 

PerSu marketi

foto: WSP media group 062255560

Maturanti su se za ovaj događaj pripremali oko mesec ipo dana

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Jedan od naših sugrađana, pradeda sa svojom praunučicom posmatrao je takođe ples maturanata

Glavni „krivac“ i najzaslužnija što je Zrenjanin i na ovakav način deo Evrope je koreografkinja i koordinator Nikoleta Vidaković koja još od samog početka 2007. ulaže svoju energiju i slobodno vreme da se ovakva prelepa slika našeg grada pošalje u svet.

Maturante je na početku plesa pozdravio gradonačelnik Čedomir Janjić poželevši im puno sreće u daljem školovanju i životu izraživši želju da će svoje parče sreće moći da pronađu u svom gradu. – Naš je zadatak da im to u što većoj meri i obezbedimo – rekao je Janjić.

 

 

Ples maturanata portal IloveZrenjanin i ove godine je direktno prenosio na svojoj Facebook stranici, pogledajte kakva je slika otišla u svet.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh