I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Šta pojesti u gradu?

U „Linzu“ lično Car sprema pizzu

Da li ste ikada sanjali da ćete nekad jesti picu, koju Vam je lično spremio Car? Upravo to će se dogoditi ako odete do picerije „Linz“, koja je pre mesec dana otvorena na magistrali, preko puta Dečijeg dispanzera.

Linz sa ulice

Naime, Car je nadimak Nikole Štrbca, vlasnika i pizza majstora sa petnaestogodišnjim iskustvom, koji je posle niza godina rada u drugim ugostiteljskim objektima konačno rešio da otvori svoju piceriju.

Linz Nikola

PerSu marketi

Picerija „Linz“ je smeštena na veoma atraktivnoj i prometnoj lokaciji u gradu, tako da će vas put sigurno naneti tamo. Jedinstven šmek i ukus, picama daje upravo priprema u peći na drva.

Linz pizza

KREIRAJTE SOPSTVENU PIZZU

Picerija „Linz“ prepoznatljiva je po bogatoj ponudi pica – na svom meniju ima ih ukupno 11, a ovde možete pojesti i makedonski specijalitet, pastrmajliju. Bilo da volite vegeterijanske, one sa šunkom i kačkavaljem, kulenom, tunjevinom, maslinama i pečurkama, pronaći ćete ovde pizzu baš po Vašem ukusu. A ako želite, možete naručiti i picu po sopstvenoj želji – pizza majstor će Vam izaći u susret.
Linz enterijer

Nenadmašan kvalitet i veoma povoljne cene pica na drva, učiniće da picerija „Linz“ brzo postane Vaš prvi i jedini izbor, kada pomislite na dobru hranu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

AKCIJA SVAKOG DANA!

Svakog dana, sve do Nove Godine, na akciji su 2 porodične kaprićoze, za samo 900 dinara!

BRZA DOSTAVA 

Probajte picu iz peći na drva koju dobijate pravo na kućnu adresu. U bilo koje doba dana naručite nešto iz široke ponude picerije „Linz“ i biće Vam dostavljeno u najkraćem mogućem vremenskom roku – najduže za pola sata.

Objekat je otvoren od 8 – 23, a dostava funkcioniše od 10 – 23 časa. Nedeljom su radno vreme i dostava od 15 – 23 h.

Linz dostava

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh