I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Šta pojesti u gradu?

Saznali smo gde je najsočniji biftek u gradu

Priznajemo, zgrešili smo. Pojeli smo najbolji biftek u gradu.

Ništa ne morate da nam opraštate, možete samo da nam se pridružite u konstataciji da nema sočnijeg odreska u gradu od onog u restoranu „Bjeko“ .

Slučajno smo se zatekli jednom prilikom u ovom restoranu kada je jedan od gostiju, plaćajući račun konobarici uverljivo izustio : Biftek vam je odličan! Tada smo bili u gužvi, ali evo danas smo tu da vam prenesemo utiske o ovom, kasnije smo saznali čuvenom bifteku, ali kao i uvek iz našeg ugla.

PerSu marketi

Pravi „dasa“ se našao na našim domaćinski aranžiranim tanjirima, odabrali smo punu porciju od 300 grama. Posle već nekoliko zalogaja, na preseku ovog fantastičnog komada mesa jasno se videla ona fina crvena boja koja je indikator svežine mesa i dobre veštine u pečenju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Neko je jednom rekao : njegovo mesno visočanstvo biftek. Sada u potpunosti shvatamo smisao tih reči, nakon što smo probali izvrsnu i kvalitetnu govedinu od koje se biftek isključivo pravi. Ne samo što je ukusan, već je i zdrav jer sadrži veliki broj korisnih sastojaka od kojih idvajamo belančevine, minerale, ekstraaktivne materije.

Pravi užitak postigli smo kombinacijom bifteka sa sezonskom salatom od svežeg povrća koja je samo upotpunila ali ne i potisnula sjajan ukus i utisak koji nosimo i par dana nakon posete restorana s decenijskom tradicijom. Ne smemo zaboraviti ni priloge, pikantan senf i komadić putera koji uz neizostavan luk sa jajetom na oko predstavljaju pravu galeriju ukusa.

20120402-210947.jpg

Restoran „Bjeko“ pored kvaliteta u koji smo se uverili nudi i tradiciju koja postoji skoro pola veka.

Starijim generacijama je lokacija, sigurni smo, dobro poznata ali preslišavanje nije na odmet. Istovremeno treba naučiti i mlade gde da pojedu najbolji biftek u gradu.

Ovaj restoran nalazi se u ulici Nikole Pašića 23, a koliko smo saznali vrše dostavu roštilja i na kilogram +381 549 339.

Ipak ako ste za biftek,probajte ga na licu mesta.


Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh