I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Šta pojesti u gradu?

Pronašli smo odličnu Karađorđevu šniclu u gradu

Rubrika „Šta pojesti u gradu“ sasvim sigurno ustalila se i jedna je od čitanijih na našem portalu. Ovaj put predstavljamo još jedan specijalitet iz komšijskog roštilja „Domaćin“ – Karađorđevu šniclu ili kako je mnogi često u šali nazivaju „devojački san“.

Karadjordjeva Snicla

Karađorđeva šnicla je  od  samog početka u ponudi, a zaposleni kažu da je izuzetno tražena jer se ovo jelo po porudžbini uglavnom vezuje za restoransku ponudu  a u tom slučaju mnogo košta.

Zadovoljni veličinom porcije i svežim prilozima koji su potpuno besplatni, komadali smo ukusni somun i jeli sa tanjira baš kao u restoranu. Kada je došao momenat naplate cena je bila izuzetno korektna. Sama Karađorđeva koštala je 290,00 a pomfrit dodatnih 60,00 dinara.

Fordomanija

Zbog svih povoljnosti, nižim cenama usklađenim sa cenama mesa, vrstom usluge „na tanjir“ i obimnom porcijom, odlučili smo da baš ovo bude novo jelo u našoj popularnoj rubrici.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

RADNO VREME KOMŠIJSKOG ROŠTILJA “DOMAĆIN” JE OD 08 DO 24h SVAKOGA DANA, A VREME U KOJEM JE MOGUĆE PORUČITI DOSTAVU JE OD 08H DO 22H.TELEFON ZA PORUDŽBINE 023 546 659

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh