I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Šta pojesti u gradu?

Pica majstor nakon 20 godina otvorio svoju piceriju

Popularni gradski pica majstor Igor Cvetanovski, nakon blizu godina iskustva u pripremanju pica, juče 01. marta 2017. godine otvorio je sopstvenu piceriju. Negovo iskustvo u velikoj pica peći poznate picerije Akvarijus na staroj adresi ponovo nudi Zrenjanincima odlične pice.

Igor Cvetanoviski picerija akvarijus zrenjanin

– Želja mi je bila da oživimo čuvenu piceriju Aquarius u ulici Žarka Zrenjanina, ali i da se ja oprobam u preduzetništvu i ugostiteljstvu, ističe Cvetanovski.

Prvobitno iskustvo u pravljenju pica stekao je u Makedoniji pre 20 godina, a u picama koje pravi uživali su Beograđani i Zrenjaninci dugo godina. Sada sa puno ljubavi i iskustva pravi ih i u svom lokalu.

I Taxi Zrenjanin

U velikoj pica peći na drva nova picerija Akvarijus je juče 01. marta u potpunosti zablistala na otvaranju zatvorenog tipa za prijatelje, a već danas otvorena je za sve sugrađane.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Pice su savršene, Igora znamo kao vrhunskog pica majstora i njegovi smo gosti bili godinama unazad. Sada je u svojoj piceriji samo usavršio svoje znanje i dodao picama svojstven šmek, kroz smeh ističe Goran D. jedan od prvih gostiju na degustaciji.

Pica sa morskim plodovima

U ponudi su standardne pice na koje su Zrenjaninci navikli, krasi ih vrhunsko testo i kvalitetan nadev, ali uprkos svemu pice imaju popularnu cenu.

4 godišnja doba

DOSTAVA – Picerija Akvarijus

Cene pica se kreću od 400 do 600 dinara za standardne veličine pica u zavisnosti od vrste i nadeva.

Telefon za poručivanje 023 510248

Picerija Akvarijus se nalazi u ulici Žarka Zrenjanina 53a.

Pogledajte video snimak sa otvaranja.

Najnovije informacije pratite putem Fejsbuk stranice.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh