I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Šta pojesti u gradu?

Posle ovog specijaliteta niko ne ostaje ravnodušan [VIDEO]

Većina Zrenjaninaca do sada je imala prilike da proba ukusne pice koja se peku u pećnici popularne picerije Aquarius. Ipak, vrlo mali broj njih usuđuje se da pažnju pokloni i nekim drugim, ali takođe izuzentim specijalitetim koji se nalaze na njihovom meniju, a jedan od njih je neodoljiva pastrmajlija.

PASTRMAJLIJA

Pastrmajlija potiče iz Makedonije, tačnije iz Štip-a, a u njenom sastavu nalaze se testo, beli luk, svinjsko ili sada i pileće meso sečeno na kockice, jaje i sir. Ipak, kako iz Aquariusa navode, tajni recept ovog specijalita jesu ruke majstora koje ga pripremaju.

PerSu marketi

Mi se uvek trudimo da našim gostima obezbedimo nesvakidašnji ukus koji će ih očarati prilikom svakog zalogaja i verujemo da naše iskustvo u pravljenju pica i ostalih specijaliteta sa našeg menija govori samo za sebe, poručio je Igor Cvetanovski, vlasnik picerije Aquarius.

Pastrmalija osvoja pri prvom zalogaju

Kroz razgovor sa Igorom, ekipa našeg portala saznala je zbog čega je ovo jelo toliko posebno i koji je razlog njegove popularnosti.

Pastrmalija je jelo koje samo po sebi predstavlja skup, na prvi pogled svakidašnjih, ali nespojivih ukusa, te upravo zbog toga daje čaroban utisak koji osvaja pri prvom zalogaju, ali nije na nama da govorimo o tome, to je nešto što jednostavno morate probati, dodao je kroz smeh Igor.

Pizzerija Aquarius nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina 53a, a broj broj telefona za porudžbine i rezervacije je:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

023 / 510 – 248

Pogledajte video o pastrmaliji:

Pratite Pizzeriju Aquarius na Facebook-u

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh