I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Šta pojesti u gradu?

Otvara se palačinkarnica „Priča“ u centru Zrenjanina (FOTO)

U centru Zrenjanina, na adresi Žitni Trg 2, 02. maja, otvara se palačinkarnica „Priča“ za sve Zrenjanince koji obožavaju dobre palačinke i za one koji su zbog drugačijih, raznovrsnih palačinaka neretko morali da se upute ka većim gradovima.

Palačinka sa Kinder bueno namazom i „home made“ Nutelom ukrašena čoko mrvicama

PALAČINKARNICA PRIČA o kojoj se već PRIČA

Iako još nije ni otvorena, o njoj se uveliko na društvenim mrežama „priča“, kako kaže i sam naziv lokala, Zrenjaninci dele Fejsbuk  foto album na svojim profilima sa prvim fotografijama palačinaka iz ove palačinkarnice.

Čokolada, plazma i nedoljivi nadev od višanja

PerSu marketi

Naša redakcija imala je među prvima prilike da poseti ovo mesto i uveri se u tvrdnje vlasnika da će ove palačinke pomeriti standard kada je ova poslastica u pitanju u Zrenjaninu.

SLATKE ILI SLANE PALAČINKE – IZBOR JE VAŠ

– Pažljivo smo kreirali smesu za palačinke, kako bi se savršeno uklopile sa bogatim i raznovrsnim prilozima i nadevima koje smo pripremili u ponudi, poručuju vlasnici palačinkarnice.

PALAČINKE MOŽETE I SAMI KREIRATI PO UKUSU

Oni dodaju da će se za neodlučne goste ponuda menija sadržati samo nekolicinu palačinki, što slatkih, što slanih po izboru kuvara i sa ukusima koje sami preporučuju, ali da je posebna čar palačinkarnice mogućnost slobodnog izbora priloga i nadeva.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Svi znamo da o ukusima ne vredi raspravljati, a o tome šta ko voli u palačinkama, tu temu je teško da neko može da standardizuje. Svesni smo da su kombinacije priloga u palačinkama vrlo lična stvar i da svako ima „tu svoju kombinaciju“ tj. palačinku koju retko kada menja.

Mi dajemo mogućnost da sami „složite“ svoje palačinke, a naši kuvari će je dekorisati i pripremiti za vas savršenu verziju iste, kako vizuelno tako i po ukusu.

Moguće je palačinku obogatiti svojim omiljenim slatkišom, recimo M&M bombonama

NEODOLJIVE PALAČINKE I SAVRŠENA KAFA

Prijatan enterijer koji će vas oduševiti kreirala je arhitekta Aleksandra Nedić, uz savršenu kafa premijum kvaliteta, samo su neki od razloga da nas posetite, dodali su vlasnici.

RADNO VREME

Radno vreme kafea i palačinkarnice Priča je od ponedljka do četvrtka svakog dana od 08h do 23h, dok će danima vikenda, petkom, subotom i nedeljom raditi od 08h do 00h.

Adresa Palacinkarnice Prica Zitni trg 2 Zrenjanin

Palačinkarnica „Priča“, Žitni Trg 2 Zrenjanin

Adresa je Žitni Trg 2, odmah pored pešačkog mosta (nakon stepenica).

Telefon za sve informacije 023.600.699

Više slika palačinaka potražite na njihovoj Fejsbuk stranici.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh