I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Šta pojesti u gradu?

OTVOREN PRVI LOUNGE BAR: Mesto na kom ćete se hraniti ukusno i zdravo

U nedelju 6. jula, ugostiteljska ponuda našeg grada obogaćena je Lounge barom koji nosi naziv „Bašta mala“. Povodom otvaranja lokala drugačijeg ugostiteljskog kocepta, održan je koktel kom je prisustvovalo više od 150 Zrenjaninaca, a kojima je prezentovan samo deo široke zdrave i ukusne ponude.

basta-mala-1

U PONUDI NEŠTO DRUGAČIJE I 100% ZDRAVO

Lounge bar „Bašta mala“  Zrenjanincima nudi nešto drugačije, a cilj autora ovog koncepta jeste da gostima pruži mesto u kom mogu doručkovati, ručati na pauzi između posla, osvežiti se posle treninga, i večerati  zdravo.

U ponudi ovog lounge bara, koji se nalazi na Trgu Slobode, nalazi se širok spektar koktela od voća i povrća, različite kombinacije ceđenih sokova,  kafe sa sojinim mlekom, smutiji od voća i povrća, veliki izbor obrok  salata, ukusnih sendviča i pasta od čistog i najkvalitetnijeg durum brašna.

PerSu marketi

Cena zdrave obrok salate kreće se već od 120 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Basta-mala-karfiol-salata

SALATE OSMISLILI NUTRICIONISTI

– Naše salate, kreirane od strane nutrucioniste su hranljive i savršeno su izbalansirane, zbog čega predstavljaju zdrav dodatak vašoj svakodnevnoj ishrani. Prilikom pripremanja hrane i hladnih ceđenih sokova, vodimo računa da se sačuva maksimalna hranljivost iz svežih namirnica. Prioritet  će nam biti zdravlje naših sugrađana, a svakodnevno ćemo raditi na osmišljavanju kombinacija koje će upotpuniti njihove zdrave navike, ali i zadovoljiti potrebu za ukusnim zalogajem, kažu predstavnici „Bašta mala“ tima.

basta-mala-sendvici

BRZO I ZDRAVO ZA SVAKI DAN

Hranljive, zdrave i ukusne  obrok salate i sokove možete konzumirati u zatvorenom ili otvorenom delu „Bašta male“. Pripremaju se veoma brzo, a oni koji nemaju vremena za kratak predah, sve iz ponude ovog lokala mogu poručiti i za „poneti“.

Adresa lounge bar-a „Bašta mala“

Trg Slobode 3 (ex kafić hotela Vojvodine)

Radno vreme je svakog dana od 7 sati do ponoći!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh