I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Šta pojesti u gradu?

Odlične obrok salate u centru grada po super ceni

Sa dolaskom toplijeg vremena, kod većine ljudi se smanjuje apetit i javlja dilema šta bi mogli da pojedu, a da ipak nije previše teško. Ukoliko ste u centru grada, u gužvi ili poslu i nemate previše vremena da razmišljate šta biste brzo, a opet zdravo mogli da pojedete, neka od ovih obrok salata može biti vaš pravi izbor.

Laka, zdrava, a pre svega brzo spremna i u nekoliko minuta servirana na vašem stolu, obrok salata u restoranu Renesansa postala je favorit među mnogim Zrenjanincima.

U toplim danima koji su već polako počeli da nas hvataju, često preporučujemo laganu hranu kako bi se organizam bolje izborio sa visokim temperaturama, zato preko leta gotovo uvek preporučujemo obrok salatu, kao jedan, pre svega zdrav, a posle i ukusan odabir, poručili su iz restorana Renesansa.

Fordomanija

Zbog čega je bolje jesti laganu hranu po visokim temperaturama

Prilikom visokih temperatura, naš organizam trpi velik nivo stresa i izložen je određenom pritisku prouzrokovanim vremenskim uslovima. Kako organizam pokušava da se izbori sa visokom temperaturom, potrebno mu je mnogo više kvalitetnih hranljivih materija, te je unos puno vode, voća, povrća i generalno svih ostalih kvalitetnih namirnica nešto što je vašem telu preko potrebno.

 

Po toplom danu, uvek je bolje odabrati voće ili neku laganu salatu obogaćenu minimalnom količinom mesnatih proizvoda, nego nešto što je pre svega teško, a pored toga i manje zdravo. Ukoliko vam se negde žuri, bolje pojedite porciju Cezar salate nego hamburger, jer će upravo ta salata hidrirati vaš organizam dok će hamburger dovesti samo do brže dehidratacije. Dakle, moguće je hraniti se i brzo i zdravo, dodali su iz restorana Renesansa.

Cene obrok salata:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dođite, probajte i hranite se zdravo, a jednom kada probate, jedva ćete čekati da dođete opet, poručili su iz Renesanse.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh