I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Šta pojesti u gradu?

Novi specijalitet koji morate probati (FOTO)

Da želi da unapredi izbor hrane u gradu i okupi istinske gurmane, lokal Smoke Kings pokazuje time što je u svoju ponudu uvrstio dva nova, dugo testirana jela. U pitanju su sendviči sa dimljenim rebarcima od svinjetine i dimljene kobasice.

dimljena-rebarca

Ideja za jelo se rodila dok smo radili na jednom poznatom muzičkom festivalu. Hteli smo ovaj specijalitet da donesemo u Zrenjanin i podsetimo Zrenjanince na ukus dimljenih rebaraca. Miks začina smo testirali više od 6 meseci. Došli smo do prave kombinacije sočnosti, ukusa i teksture mesa, i verujemo da će Zrenjaninci vrlo brzo zavoleti ovo jelo. Nakon mariniranja, meso dimimo u našem smokeru 4-10 sati, u zavisnosti od komada i količine mesa – navode iz Smoke Kings-a.

dimljena-rebarca

Fordomanija

Za početak, dimljena rebarca će se služiti u sendvič lepinjama, a kasnije će se i rebra u komadu naći na meniju.

dimljena-rebarca

 

Obzirom na dugo vreme spremanja ovih jela, nemojte biti razočarani ukoliko u nekom trenutku ponestane ovog specijaliteta. Zato, pored rebara, ovde možete probati burgere, kobasice, ali i hvaljeni pulled pork, koji je jedan od prepoznatljivih specijaliteta ovog street food koncepta.

Smoke Kings BBQ Shop se nalazi na adresi Narodnog fronta br. 5, preko puta ,,Partizana“.

Broj telefona za poručivanje je +381 (062) 8979 116.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Radno vreme je svakim danom osim nedelje, od 08-23h.

Smoke Kings BBQ Shop možete pratiti na Facebooku i Instagramu

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh