I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Šta pojesti u gradu?

Novo u Kafematu: Besplatna dostava i druge pogodnosti

Od pre nedelju dana, moguća je besplatna dostava Kafematovih ukusnih jela na Vašu adresu.

Nenajavljeni gosti su stigli? Niste bili raspoloženi za spremanje ručka? Zatrpani ste poslom i ne stižete da izađete na doručak? Kafemat nudi rešenje i u najkraćem roku isporučuje jela po želji.

U proteklih dve godine, kuvari gradskog koncept bara i restorana Kafemat su dokazali svoje vrhunsko umeće u spremanju i aranžiranju hrane.

Fordomanija

Naši sugrađani su prepoznali kvalitet i pristupačnost usluge, pa su mnogi od njih postali naši stalni gosti. U želji da svakodnevno nadograđujemo našu ponudu, trudimo se da uvodimo različite novine u skladu sa potrebama naših posetilaca, pa smo tako pre nedelju dana otpočeli sa besplatnom dostavom naših jela. U narednom periodu očekujte dodatna iznenađenja, pogodnosti, obogaćenje menija i koncepcijski osmišljene događaje, poručili su iz Kafemata.

Ukoliko, ipak, odlučite da, uz doručak, uživate u šarmantnom ambijentu Kafematove bašte, možete računati na gratis kafu i ljubazno osoblje.

Za sve informacije, rezervacije i dostavu, pozovite: 023 / 568 – 987 ili 069 / 207 – 77 – 77

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh