I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Picerija Kappa M

20 godina Picerije „Kappa M“ – osvojite bicikl i još 1000 nagrada

Zrenjaninska Picerija „Kappa M“ ove godine proslavlja punih 20 godina od osnivanja.

Od 1994. godine do danas, razne vrste pica i specijaliteta pripremljenih po italijanskoj recepturi, probale su brojne generacije Zrenjaninaca. Zadovoljstvo potrošača je, kao i prvog dana, prioritet.

– Tokom svih godina prolazili smo kroz razne faze u poslu – smenjivala se kupovna moć, otvarali su se brojni fast food objekti, ali pica je ostala neprikosnoveni brzi specijalitet koji ne gubi na popularnosti. Danas možemo da kažemo da Zrenjaninci znaju da prepoznaju kvalitet i da su lojalni potrošači. Mi to znamo da cenimo i odužujemo se tako što cene maksimalno snižavamo, i na sve to subotom na kućne adrese šaljemo gratis poslastice, kažu za portal I love Zrenjanin u ovoj zrenjaninskoj piceriji.

pica

I Taxi Zrenjanin

VELIKA NAGRADNA IGRA – OGREBITE KUPON I NAGRADA JE VAŠA!

Povodom obeležavanja 20 godina rada, „Kappa M“ je 7. novembra pokrenula veliku nagradnu igru „Duplo zadovoljstvo – 2 u 1“, u kojoj će do 31. januara 2015. godine podeliti ukupno 1001. nagradu!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ovo je zapravo instant „greb-greb“ igra u kojoj pravo učešća ima svako ko poruči bilo koje jelo u iznosu većem od 400 dinara. Prilikom dostave ili preuzimanja obroka „za poneti“, na kartonskoj ambalaži biće zalepljeni nagradni kuponi. Sve što potrošač treba da uradi jeste da „ogrebe“ zaštitni sloj na kartici i proveri da li je osvojio jednu od 1001. interesantnih nagrada, pojasnili su u „Kappa M“ piceriji.

Pogledajte kakve vas nagrade očekuju:

nagradna-igra-kapp-m
Nagrade se uz dobitni kupon mogu preuzeti do 25. februara 2015. godine u piceriji „Kappa M“, TC Brigadira Ristića bb lokal 48, svakog radnog dana od 8 do 24h.

Dodatne informacije mogu se dobiti pozivanjem broja 023/568-244

Srećno u „Duplom zadovoljstvu – 2 u 1“ !

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh