I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Šta obući u gradu?

„Kompako“ otvorio novu prodavnicu cipela u „Avivu“ (10 FOTOGRAFIJA)

Renomirana fabrika obuće iz Zrenjanina, Kompako, otvorila je prodavnicu u „Avivu“, koja se nalazi u zgradi DIS – a, pored kafea „Aviator“.

kompako1

kompako 2

Kompako je poznat po proizvodnji obuće od kvalitetne kože i kvalitetnih đonova, izuzetno kvalitetne polumanuelne izrade, a treba istaći i da je obuća šivena, što joj daje dugotrajnost i fleksibilnost. 

I Taxi Zrenjanin

Kompako proizvodi obuću već 16 godina. Cipele se prodaju po celoj Srbiji, a izvoze se u sve bivše jugoslovenske republike, Švajcarsku, Mađarsku i Rusiju . Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja ženskih i muških cipela za svakodnevne i večernje prilike.

kompako3

kompako4

Tim koji radi u Kompaku čine visokokfalikovana, stručna lica i profesionalni dizajneri, koji su zaduženi za udobnost naših nogu. Kolekcija obuće Kompako izrađuje se samo od viskokavalitentne kože, koja daje udobnost i komfor pri hodanju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

kompako9

Prepoznatljivi brend Kompako nudi cipele u više boja i dezena. Njihova viza je: duga i uspešna saradnja sa svojim kupcima, nudeći komforne, udobne, visokokvalitetne cipele po dostupnim cenama za svakoga.

kompako15

Njihove cipele možete naći u novootvorenoj prodavnici cipela Kompako u tržnom centru Aviv, kao i u svima poznatoj prodavnici u centru grada, preko puta Centralne Apoteke.

kompako8

kompako 7

KOŽA „DIŠE“

Obuća se danas pravi od različitih materijala, ali je kožna obuća i dalje najbolja i duže traje. U odnosu na platno, plastiku ili gumu, kožna obuća je udobnija, zdravija i dugovečnija. Koža je materijal koji „diše“ i upija vlagu, zbog čega je odlična za obuću u kojoj provodimo veći deo dana.

kompako13

SAVETI ZA ODRŽAVANJE

Da bi vaše omiljene kožne cipele trajale dugo, morate ih propisno održavati. Potrebno je redovno čišćenje, održavanje obuće određenim sredstvima, kako biste joj zadržali udobnost, formu,lepotu i produžili vek trajanja. Obuća prvenstveno mora biti suva, a za način čišćenja obuće se opredelite u zavisnosti od vrste kože i same obuće.

Sušenje obuće se mora odvijati prirodnim putem, a nikako pored toplotnih izvora kao što su radijatori, peći, grejalice. Prirodnim sušenjem omogućavate da obuća može da diše i na taj način joj produžavate vek trajanja.

Osnovna sredstva za negu, održavanje cipela, obuće su: četka za cipele, krema za obuću, sprej za obuću i impregnacioni sprej… Ako pravilno održavate svoju obuću, dugo će zadržati lep i pravilan izgled.

kompako15

Jednom kada budete obuli kožne cipele, nećete izlaziti iz njih!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh