I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Zvezda poturila plastične loptice, a kažnjen Banat

Neodigrani meč Super lige između Banata i Zvezde dobio je neočekivani epilog. Banat je zbog odbijanja da igra sa plastičnim lopticama, kažnjen sa 6.000 dinara i oduzimanjem boda, a meč je registrovan sa 4:0 u korist Zvezde.

Dmitar Majstorovic

Iako je izvršni odbor STSS doneo odluku da se do kraja sezone Super liga igra sa celuloidnim lopticama, a ne sa plastičnim lopticama koje su novina u svetu stonog tenisa, Crvena zvezda je prošle nedelje postupila drugačije. Zrenjanince su dočekali u Beogradu sa plastičnim lopticama, a kada je Banat odbio da igra, nepravedno je kažnjen. 

– Na Svetskom prvenstvu će  se igrati sa plastičnim lopticama. Na planetarni šampionat putuju prvotimci Zvezde, Karakašević i Jevtović. Ispada da je zvanični superligaški meč trebao da posluži da bi oni trenirali sa plastičnim lopticama. Na to nismo pristali. Nepravedno smo kažnjeni, ali je sigurno da ćemo se žaliti – kaže Dmitar Majstorović, predsednik četvorostrukog šampiona, Banata.

Fordomanija

Zakulisne radnje protiv Banata su intenzivirane posle kandidature Dmitra Majstorovića za predsednika STSS. Majstorović nije izabran, ali je javno progovorio o pritiscima i ucenama, kojima je bio izložen tokom izbora za prvog čoveka Saveza. Kao osveta novog rukovodstva stiglo je oduzimanje stipendije prvotimcu Banata i reprezentativcu Srbije, Iliji Majstoroviću, a sada je kažnjen i ceo klub. Ostaje pitanje i sa kojim lopticama će se igrati finale plej – ofa…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh