I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

ŽRK Proleter učestvovao na jakom turniru u Nemačkoj

Igračice Proleter Superproteina proteklog vikenda učestvovale na turniru u Barlebenu (Nemačka) u kategoriji devojčica rođenih 97/98.

ZRK Proleter

Devojčice Proletera iz Zrenjanina  su u borbi za treće mesto izgubile od veoma jake ekipe TSW Rudow Berlin sa 9:7. Zrenjaninke su plenile svojom organizovanšću i ponašanjem na terenu, a s obzirom na iskustvo i mladost, ovu ekipu očekuju lepi rezultati. Zrenjaninke su pobedile BSV Grun (20:10), JSG Handbal Lo Mo (16:6), poražene su od TSW Rudov Berlin (3:9).

Polufinale je ipak bilo nedostižno jer ekipa JSP Halle Magdeburg (7:9) bila mnogo jača. Umor je učinio svoje, tako da je Rudov iz Berlina bio bolji i po drugi put sa 9:7 u borbi za treće mesto.

PerSu marketi

ZRK Proleter 2

– Sve ukupno, utisak je povoljan. Pokazalo se da naši timovi mogu ravnopravno da se nose sa dominantnim nemačkim ekipama, gde se u rukomet ulaže sistematski, što se vidi po brojnim sportskim halama, koje niču bukvalno jedna pored druge. Jedno iskustvo više je tu, pa ako se i dogodine krene na 8. Borde Kup, mogu se očekivati i trofeji. Iz ove generacije ovaj klub ima već dve kadetske reprezentativke i za većinu devojčica ovaj turnir će biti podstrek da se nastavi sa vrednim treniranjem. Zahvalnost za učešće na turniru dugujemo preduzeću TUV Adria iz Beograda, koje nam je pokrilo troškove učešća na turniru i Gradu Zrenjaninu, koji je u saradnji sa opštinom Žabalj pokrio troškove putovanja – ističe direktor ŽRK Proleter, Zlatko Čaušević.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh