I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

ŽRK Proleter: Posle Temerina pravac Mađarska

Prvu kontrolnu utakmicu rukometašice Proletera su imale sinoć protiv ekipe Temerina. Zrenjaninke su slavile rezultatom 37:29 (17:7), a trener „crveno – belih“, Dragan Lazarov, ističe da je veoma zadovoljan prikazanom igrom.

ZRK Proleter

– Odigrali smo prvih dvadeset minuta sa najjačom postavom i pravili razliku iz minuta u minut. Dobra odbrana i brza kontra su neutralisale svaki pokušaj protivnika da promeni tok susreta. U nastavku je svih dvadeset devojaka dobilo šansu, tako da krajnji rezultat nije adekvatno merilo kvaliteta naše igre. Da ne ureknem, ide onako kako smo planirali – kaže Lazarov.

ŽRK Proleter je počeo pripreme u ponedeljak, 4 avgusta. Posle bazičnih priprema, ove nedelje je počeo rad sa loptom, a već posle sinoćnog susreta sa Temerinom, devojke su spakovale kofere za Mađarsku. Danas u podne „crveno – bela“ ekspedicija je krenula za Orošhazi,  gde će učestvovati na veoma jakom turniru.

I Taxi Zrenjanin

– Učestvuje ukupno šest ekipa. U našoj grupi se nalazi ekipa Bekeščabe, koja je ove godine ušla, kao i mi, u Super ligu. Tu su i Vašaš, domaćin Seged i Budaorsi – dodao je Lazarov pred odlazak u Mađarsku.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kompletna ekipa ŽRK Proleter od prošle godine je na okupu. Stigla su i pojačanja.

– To me zaista raduje, a od pojačanja koja nam mogu pomoći da ostanemo u Super ligi doveli smo Martu Beljić iz Novog Sada i Anu Lazić iz Sombora. Obe igraju na pozicijama bekova. Očekujem da će biti velika pomoć Dijani Četić, ali i i da će pojačati konkurenciju kod naših igračica.

Od mlađih igračica došle su Jelena Rašeta, Tamara Arsin, Ivana Milanović  i Milica Popović, koje su upisale srednju školu u Zrenjaninu i priključile se radu sa prvom ekipom.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh